YOGALÄRARUTBILDNING

200-timmar

Yogalärarutbildningar

200 timmar

 Oavsett om du söker fördjupning eller har som syfte att starta din egen yogalärareskola, oavsett om du vill arbeta nationellt eller internationellt så kommer du garanterat att vara nöjd med din yogalärarutbildning hos oss. Vi har gjort vår yttersta för att skapa ett så brett och innerlig yogalärarutbildning vi kunnat.

Vår skola/shala ligger vackert beläget i centrala Västervik med havet strax utanför dörren.Förutom yogalärarutbildningarna i Västervik genomför vi också yogalärarutbildningar i vackra GOA, INDIEN. Våra kurser i Sverige är naturligtvis på svenska medan de i Indien är både svenska och engelska.

Målet med våra Yoga Alliance certifierade yoga utbildningar är inte att skapa en kopia av oss utan snarare att frigöra den fantastiska och speciella yogaläraren som bor inom DIG! Vi guidar dig och finns vid din sida från dag ett tills dagen då du blir certifierad. Vi har även valt att ha begränsade antal platser om 8 - 10 elever just för att det skall finnas utrymme för alla att få den kvalitet man önskar från en 200-timmar yogalärarutbildning.

Alla våra yogalärarutbildningar är MULTI STYLE och GODKÄNDA AV YOGA ALLIANCE. Multi Style innebär att du utbildas inom Hatha yoga, Vinyasa yoga & Yin yoga.

Förutom att vi tillhandahåller en av Sveriges bästa yoga utbildning där fokus ligger på det mjuka i yogan, spirituella och förebyggande så har vi alltid ett "early bird" pris på våra utbildningar, bra va? Du kommer märka att desto tidigare du anmäler dig, desto billigare blir din yoga instruktörsutbildning. Som sagt, tidig anmälan, lågt pris.

Välkommen att klicka dig vidare på den utbildning som passar dig bäst och ta reda på mer, vem vet... det kanske slutar med en anmälan till en genuin och innehållsrik utbildning där fokus ligger på individens INRE RESA.

Kram & Namaste

Nedan följer alla utbildningarna i turordning som följer : Sverige samt Sverige/Indien

och

1 månad i Indien

Endast Sverige
&
Sverige+Indien 
stones.jpg

SEP-2021

SVERIGE

September- Februari

3 block 

Antal platser:10st
budha.jpg

MAJ-2022

SVERIGE

Maj-Okt

3 block 

Antal platser:10st
MUY SANTO ASANA.jpg

Mars-2022

SV & IND

12 månader 

4 block I Sverige

veckor i Indien

Antal platser: 10st
INTENSIV 1 MÅNAD
INDIEN
2021 & 2022
Muy Santo yogalärare.jpg

November

2021

1 Månad

Fullbokat
yoga teacher training team.jpg

Februari 2022

1 Månad

Antal platser: 10st

TVEKA ALDRIG att kontakta oss, vi finns här för dig och är villiga att besvara alla dina frågor så gott det går.

Tel: 076/4269391 & 076/1369391,  MUYSANTOYOGA@GMAIL.COM

meditation_Anna-Carin.jpg
Varmt välkommen & ett stort NAMASTE
ANNA-CARIN TALL & ALEJANDRO GARCIA