Avtal & Regler

 

 

Godkänd: Bästa student/aspirant, visst förstår vi att det kan hända mycket i livet och att vardagen kan snabbt förändras. Då du bestämmer dig för att genomföra vår YLU (YOGALÄRARUTBILDNING) fullt ut så förutsätts det att vi skall leverera det vi lovat dig och det som vi åtagit oss. Att du valt just oss är en stor ära för oss och med detta sagt så förväntar vi oss också att du är dedikerad och genomgår kursen så som det är bestämt. För att bli godkänd och få ett certifikat där vi garanterar att du är godkänd så skall du ha varit närvarande 100% av tiden. Skulle det mot förmodan bli förhinder eller att livet förändras för just dig så ber vi dig vänligast att prata med oss om det, så att vi kan hitta en lösning som passar just dig. Allt går att lösa och inget är hugget i sten hos oss, Vi vill att du skall lyckas.

Betalningar/Bokningar & Ångerrätt:

Vår uppgift är att leverera, vår uppgift är att se till att just du får den kvalitet, glädje och utveckling du förtjänar. Vi lägger ner otaliga timmar, massor med energi och ett enormt engagemang i allt vi gör. Vi hoppas innerligt och förväntar oss också att du är dedikerad och kommer på det som du anmält dig till. När det kommer till betalningen, så har vi olika alternativ du kan välja mellan SWISH, BG ELLER ATT DELA UPP DIN SUMMA ENLIGT ÖVERENSKOMMELSE antingen med OSS eller med KLARNA.

 

 

Vi följer distansavtalslagen och alla dess regler enligt lag, då du anmäler dig så har du upp till 14 dagars ånger rätt.

 

När du betalat in din depositionsavgift på 10 % av ordinarie pris på utbildning eller resa så har du godkänt alla villkor som berör utbildningen. Detta är en trygghet för dig då vi garanterar dig en plats på vår yogalärarutbildning. Handpenningen återbetalas inte om du mot förmodan skulle avboka din utbildning senare än 14 dagar efter att pengarna syns på Muy Santo Yoga & Meditations konto.

 

Avbruten utbildning:

Ibland kan tråkigheter hända i livet, skulle det mot förmodan vara som så att eleven måste avbryta sin studie plan i förväg så har denne rätten att avluta sin utbildning vid senare tillfälle inom loppet av 1 år. Skulle eleven mot förmodan avböja detta alternativ så kan eleven få tillbaka resterande summa efter att utlägg och alla företagets kostnader räknats ut.

RESA:

När du bestämt dig för vår 200 timmars yogalärarutbildning och betalat in din handpenning så kommer vi att reservera en plats till dig på resan till Indien. Som du säkert läst dig till så ingår allt nödvändigt för att du skall få en så bekväm och bra vistelse som möjligt, du behöver endast ha med dig fickpengar och ett öppet sinne. Muy Santo yoga & Meditation ansvarar för allt utom ditt visum och transfern inom Sverige. Skulle det inträffa att du frånsäger dig din plats så äger Muy Santo Yoga & Meditation rätten att boka in annan resenär eller elev. För att Muy Santo skall kunna äga denna rätt måste det framkomma skriftligen via brev eller e-post till oss där det klart och tydligt framgår att du ej önskar närvara. Detta kan göras fram till sista dagen innan avfärd. Visum till Indien ordnar eleven själv och enklast via Allavisum.se

VIKTIGT! Vi är inget resebolag och agerar inte under några omständigheter som sådan, resan är något som inkluderas och går ej att köpa separat, då du köper vår utbildning så köper du en UTBILDNING och INTE EN RESA. 

BOENDE PÅ RESAN:

Du kommer att bli tilldelad ett dubbelrum tillsammans med en annan av deltagarna men detta kan komma att förändras om tre omständigheter som Muy Santo inte kan styra över förändras. Skulle ni vara ett par så löser vi självklart så att ni får bo tillsammans och vi förutsätter att du kommer med önskemål till oss då vi inte vet vad just dina prioriteringar är. Vill du ha enkelrum? Det skall inte vara omöjligt, vi kollar upp detta åt dig vid förfrågan.

Boende i Sverige:

Som du noterat så ingår 1 natt per helg om du skulle önska att fullfölja vår upplägg under utbildningen, du kommer att få dela rum med 1 person till, boendet är på hotell. Skulle du vara bosat innom radien av 70 km från Muy Santo:s lokaler så ingår ej denna tjänst, detta är något vi erbjuder elever som kommer från mer än 70 km från utbildningsplatsen.

Utbildnings material:

När vi tagit emot din deposition kommer vi att sända dig all nödvändig information rörande utbildningen och vad du kan vänta dig. Du har möjligheten att få vår studiematerial digitalt eller att fullfölja rekommenderad studie plan och ta emot dem under ceremonin, det är ditt ansvar att informera oss om det, om inget annat är överenskommet så förväntar vi oss att du dyker upp på inaugurationen/välkomstceremonin. 

Force majeure:

om något av nedanstående situation skulle uppstå och tvingar Muy Santo Yoga & Meditation till inställda utbildningar så avsäger vi oss kravet av att fullfölja våra åtaganden. Eleven kan i bästa fall få en plats i senare kurs eller att vi fullföljer avtalet mellan Muysanto Yoga & Meditation och elev vid senare tillfälle som Muy Santo Yoga & Meditation finner lämpligt.

  • Katastrofer i naturen: vulkanutbrott, översvämning, jordbävning, orkaner, blixtnedslag, tät dimma.

  • Arbetsrättsliga tvister, som till exempel strejker.

  • Nya lagar som träder i kraft, som förbjuder just den typen av avtal som slutits.

  • Andra katastrofer eller oförutsedda händelser, som upplopp, brand och explosioner.

OBS! Vi förbehåller oss rätten att förändra upplägg om villkoren mot Muy Santo skulle innebära en försämring av utbildningen, detta innebär inte att förändringen är till det sämre. Om vissa förändringar sker så får det aldrig vara till det sämre, om detta sker så har kund all rätt att åberopa ångerrätt av sitt köp och därmed få alla sin pengar tillbaka.

Kontakta oss:

Muy Santo Yoga & Meditation

Hamngatan 36

59 333 Västervik

Mobil: 076/4269391 ,076/1369391

Mail: muysantoyoga@gmail.com

Vilkor & Ångerrätt

Våra Yogalärarutbildningar

Yoga Alliance (extern länk)

Öppet tider: Varierande

Boka din klass

Faq