top of page

Avtal & Regler

 

 

Godkänd:

Bästa student/aspirant, visst förstår vi att det kan hända mycket i livet och att vardagen kan snabbt förändras. Då du bestämmer dig för att genomföra vår YLU (YOGALÄRARUTBILDNING) fullt ut så förutsätts det att vi skall leverera det vi lovat dig och det som vi åtagit oss. Att du valt just oss är en stor ära för oss och med detta sagt så förväntar vi oss också att du är dedikerad och genomgår kursen så som det är bestämt. För att bli godkänd och få ett certifikat där vi garanterar att du är godkänd så skall du ha varit närvarande 100% av tiden. Skulle det mot förmodan bli förhinder eller att livet förändras för just dig så ber vi dig vänligast att prata med oss om det, så att vi kan hitta en lösning som passar just dig. Hör vi inget från dig så gäller villkoren.

Betalningar/Bokningar:

Vi lägger ner otaliga timmar, massor med energi och ett enormt engagemang i allt vi gör. Vi hoppas innerligt och förväntar oss också att du är dedikerad och kommer på det som du anmält dig till. När det kommer till betalningen, så har vi olika alternativ du kan välja mellan SWISH, BG ELLER ATT DELA UPP DIN SUMMA ENLIGT ÖVERENSKOMMELSE.

Klarna:

Du kan välja att dela upp din utbildning med Klarna upp till 36 månader med en ränta på 9,9%. Vi skickar dig en länk där du under sekretess gör upp med dem, Muy Santo reserverar sig för eventuella förändringar som klarna kan göra, vi är endast en förmedlare av tjänst och frånsäger oss alla eventuella tvister eller rättsliga/juridiska problem eller tvister som kan uppstå mellan elev och klarna.Vid köp med klarna så köper eleven utbildningsmaterialet som tillhandahålls under yogalärarutbildningen, start kittet, övrig studiematerial för studie året. Eleven måste självmant skriftligen begära materialet, uteblir denna önskan så förutsätter vi att eleven dyker upp på de fysiska möten där eleven då får all material fysiskt på plats i Muy Santos lokaler.

Uppdelning med oss:

Eleven kan dela upp sin betalning med Muy Santo, en administrativ  kostnad på 450 kr.  Vid köp med oss så köper eleven utbildningsmaterialet som tillhandahålls under yogalärarutbildningen, start kittet, övrig studiematerial för studie året. Eleven måste självmant skriftligen begära materialet, uteblir denna önskan så förutsätter vi att eleven dyker upp på de fysiska möten där eleven då får all material fysiskt på plats i Muy Santos lokaler.

Distansavtalslagen gäller om inget annat överenskommes från det att Eleven betalat minst 10% av kostnaden.

 

 

Vi går under distansavtalslagen och alla dess regler enligt lag, då du anmäler dig så har du upp till 14 dagars ånger rätt. Efter ångerrätt gäller bindande anmälan.

 

När du betalat in din depositionsavgift på 10 % av ordinarie pris så har du godkänt alla villkor som berör utbildningen. Detta är en trygghet för dig då vi garanterar dig en plats på vår yogalärarutbildning. Handpenningen återbetalas ej oavsett.

 

Avbruten utbildning:

Om eleven avbryter sin studie plan i förväg, (före, under utbildningen) så har denne rätten att avluta sin utbildning vid senare tillfälle inom loppet av 1 år. Skulle eleven  avböja detta alternativ så får eleven tillbaka resterande summa efter att utlägg, förluster och alla företagets kostnader samt administrativa kostnader som tillkommer i samband med avhopp räknats ut. Återbetalning sker tidigast 6 månader dock senast 18 månader efter avhopp. Om eleven ej betalt klart sin utbildning så skickas en slutfaktura.

Resa:

När du bestämt dig för vår 200 timmars yogalärarutbildning och betalat in din handpenning så kommer vi att reservera en plats till dig på resan till Indien. I priset som du debiteras så ingår kostnaden för en flygbiljett. Kost och logi är något som Muy Santo tillhanda håller åt dig och inget som Muy Santo tar ut en ersättning för. Notera att vi har ett begränsat antal sängplatser och vi garanterar inte dig möjligheten till sovplats eller heller kost. Visum till Indien ordnar eleven själv och enklast via Allavisum.se

VIKTIGT! Vi är inget resebolag och agerar inte under några omständigheter som sådan, i priset debiteras du endast för en flygbiljett och tillhanda hålls kost och logi för nyttjande, vi garanterar dock ej att du varken får sängplats eller kost.

Boende på resan:

På Muy Santos fasiliteter finns det ett 8 tal rum att tillgå utan kostnad, önskar du rum utan kostnad så ansöker du direkt via mejl eller vid anmälan. Du kan komma att dela rum med en ytterligare 1 student. Vi har även fina kontakter och kan hänvisa dig till några av våra partners. 

Boende i Sverige:

Som du noterat så ingår hotell  under utbildnings helgen om du skulle önska att fullfölja vår upplägg under utbildningen, du kommer att få dela rum med 1 person till, boendet är på hotell best western i Västervik. Skulle du vara bosat innom radien av 70 km från Muy Santo:s lokaler så ingår ej denna tjänst, detta är något vi erbjuder elever som kommer från mer än 70 km från utbildningsplatsen. 

Kost: 

Sverige: Frukost är något vi bjuder dig och alla andra elever, lunch och middag ingår ej dock så hänvisar vi dig gärna till några av våra partners för att komma billigare undan.

Indien: Maten är något som skall upplevas och därför rekommenderar vi dig att besöka det mångfacetterade Indiska köket på egen hand, restauranger, caféer och juicebarer ligger bara runt hörnet. Vi bjuder dig gärna på Frukosten om du skulle önska men valet ligger på dig. Ett mål mat om dagen kostar dig ca:40 -100 kr beroende på vad du önskar så räkna med ca 150 kr om dagen i mat kostnad så kommer du bli mätt och belåten. 

OBS! priset kan variera från restaurang till restaurang.

Utbildnings material:

När vi tagit emot din deposition kommer vi att sända dig all nödvändig information rörande utbildningen och vad du kan vänta dig. Du har möjligheten att få vår studiematerial digitalt eller att fullfölja rekommenderad studie plan och ta emot dem under ceremonin, det är ditt ansvar att informera oss om det, om inget annat är överenskommet så förväntar vi oss att du dyker upp på välkomstceremonin. Utbildnings materialet är skyddat under upphovsrätten och ägs av Muy Santo fram till sista dagen på din utbildning, om eleven får sitt material skickad till sig och den nyttjas så återbetalas ingen utbildningskostnad tillbaka. 

Utebliven Indien utbildning:

Fullständig belopp minus administrativ avgift och övriga kostnader eller eventuella utgifter utbetalas.  Tidigast 6 månader dock senast 18 månader efter överenskommelse.

 

Covid-19 under utbildningen:

Vi kommer inte att frångå våra upplägg då vi har ett 100% Covid-19 säker studio, vi har till ditt förfogande 210 kvm, 5 in och utgångar, 2 toaletter och all nödvändig utrustning för ett Corona säker utbildning. Om du skulle välja att inte närvara eller bryter studieplanen så har du rätt att slutföra utbildningen vid senare tillfälle inom loppet av ett år eller få en del av din summa efter att utlägg, förluster, investeringar , administrativa kostnader räknats ut.

Kostnader vid tvister eller utebliven betalning:

Vid utebliven betalning eller annan ekonomisk tvist så tillkommer dessa kostnader:

- Ränta på kvarvarande belopp enligt lag på 8% per påbörjad månad på den månatliga fakturan efter varje månad som går. Notera att det är viktigt att du kontaktar oss för att inte detta skall bli en stor belastning för dig då summan ökar med 8% varje månad.

- Förseningsavgift privat person på 69 kr, företag 350 kr

- Administrativ avgift på 950 kr per påbörjad 30 minuter.

Ersättning vid inställd resa(1 årig utbildning):

Vi ställer inte in några block överhuvudtaget då både lokaler samt infrastruktur uppfyller alla krav inklusive tex.Corona, vi är ett Corona säker skola, skulle vi däremot hindras från att resa till Indien så håller vi sista blocket i Sverige där du blir certifierad, vi ser till att du får din utbildning och återbetalar 5000 kr som är likställt en flygbiljett t/r. Vi står för alla extra kostnader som tillkommer för att arrangera det sista blocket i Sverige. Om du väljer att ej närvara så återbetalas det inga pengar tillbaka.

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar före och under utbildningen om detta skulle innebära att det är för gruppens bästa och utbildningens bästa, vi förbehåller oss även rätten att kunna under utbildningens gång pausa/avsluta en elevs utbildning om hen skulle uttrycka rasistiska, homofobiska och antisemitiska åsikter som klart och tydligt sårar och förstör i all dess innebörd för andra elever eller skolan.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar eller fel prissättningar både före och efter köpet, vi förbehåller oss rätten att även ändra i studieplanen och upplägg av utbildningen dock i enlighet med Yoga Alliance krav. 

bottom of page