top of page

Avtal & Regler

 

 

Godkänd:

Bästa student/aspirant, visst förstår vi att det kan hända mycket i livet och att vardagen kan snabbt förändras. Då du bestämmer dig för att genomföra vår YLU (YOGALÄRARUTBILDNING) fullt ut så förutsätts det att vi skall leverera det vi lovat dig och det som vi åtagit oss. Att du valt just oss är en stor ära för oss och med detta sagt så förväntar vi oss också att du är dedikerad och genomgår kursen så som det är bestämt. För att bli godkänd och få ett certifikat där vi garanterar att du är godkänd så skall du ha varit närvarande 100% av tiden. Skulle det mot förmodan bli förhinder eller att livet förändras för just dig så ber vi dig vänligast att prata med oss om det, så att vi kan hitta en lösning som passar just dig. Hör vi inget från dig så gäller villkoren.

Betalningar/Bokningar:

Vi lägger ner otaliga timmar, massor med energi och ett enormt engagemang i allt vi gör. Vi hoppas innerligt och förväntar oss också att du är dedikerad och kommer på det som du anmält dig till. När det kommer till betalningen, så har vi olika alternativ du kan välja mellan SWISH, BG ELLER ATT DELA UPP DIN SUMMA ENLIGT ÖVERENSKOMMELSE.

Uppdelning med oss:

 

Eleven kan dela upp sin betalning med Muy Santo, en administrativ  kostnad på 950kr.  Vid köp med oss så köper eleven utbildningsmaterialet som tillhandahålls under yogalärarutbildningen, start kittet, övrig studiematerial för studie året. Eleven måste självmant skriftligen begära materialet, uteblir denna önskan så förutsätter vi att eleven dyker upp på de fysiska möten där eleven då får all material fysiskt på plats i Muy Santos lokaler.

Distansavtalslagen gäller om inget annat överenskommes från det att Eleven betalat minst 10% av kostnaden.

 

 

Vi går under distansavtalslagen och alla dess regler enligt lag, då du anmäler dig så har du upp till 14 dagars ånger rätt. Efter ångerrätt gäller bindande anmälan.

 

När du betalat in din depositionsavgift på 10 % av ordinarie pris så har du godkänt alla villkor som berör utbildningen. Detta är en trygghet för dig då vi garanterar dig en plats på vår yogalärarutbildning. Handpenningen återbetalas ej oavsett.

 

Avbruten utbildning:

 

Om eleven avbryter sin studie plan i förväg, (före, under utbildningen) så har denne rätten att avluta sin utbildning vid senare tillfälle inom loppet av 1 år eller sälja sin plats om ångerrätten passerats. Avböjer man dessa alternativ så återbetalas inga pengar.

Resa:

När du bestämt dig för vår 200 timmars yogalärarutbildning och betalat in din handpenning så kommer vi att reservera en plats till dig på resan till Indien. I priset som du debiteras så ingår kostnaden för en flygbiljett. Kost och logi är något som Muy Santo tillhanda håller åt dig och inget som Muy Santo tar ut en ersättning för. Notera att vi har ett begränsat antal sängplatser vilket innebär att vi inte kan garantera enkelrum om rummen redan är bortlovade till annan elev, kosten är vegansk och vegetarisk vilket gör att vi ej kan tillgodose dina behov av animalier i måltiderna.  Visum till Indien ordnar eleven själv och enklast via Allavisum.se

VIKTIGT! Vi är inget resebolag och agerar inte under några omständigheter som sådan, i priset debiteras du endast för en flygbiljett och tillhanda hålls kost och logi för nyttjande, vi garanterar dock ej att du varken får sängplats eller kost.

Boende på resan:

På Muy Santos fasiliteter finns det ett 8 tal rum att tillgå utan kostnad, önskar du rum utan kostnad så ansöker du direkt via mejl eller vid anmälan. Du kan komma att dela rum med en ytterligare 1 student. Vi har även fina kontakter och kan hänvisa dig till några av våra partners. 

Boende i Sverige:

Som du noterat så ingår hotell  under utbildnings helgen om du skulle önska att fullfölja vår upplägg under utbildningen, du kommer att få dela rum med 1 person till, boendet är på hotell best western i Västervik. Skulle du vara bosat innom radien av 70 km från Muy Santo:s lokaler så ingår ej denna tjänst, detta är något vi erbjuder elever som kommer från mer än 70 km från utbildningsplatsen. Vi förbehåller oss rätten att ändra eventuellt boende till annat än angivet om det tex skulle vara en utflykt eller att vi för utbildningens bäste skulle hålla till på annan facilitet än Muy Santo:s.

Kost: 

Sverige: All kost ingår , frukost, lunch och middag under de dagar som utbildning pågår, maten är vegetarisk eller vegansk.

Indien:All kost ingår , frukost, lunch och middag under de dagar som utbildning pågår, maten är vegetarisk eller vegansk.

Utbildnings material:

När vi tagit emot din deposition kommer vi att sända dig all nödvändig information rörande utbildningen och vad du kan vänta dig. Du har möjligheten att få vår studiematerial digitalt eller att fullfölja rekommenderad studie plan och ta emot dem under ceremonin, det är ditt ansvar att informera oss om det, om inget annat är överenskommet så förväntar vi oss att du dyker upp på välkomstceremonin. Utbildnings materialet är skyddat under upphovsrätten och ägs av Muy Santo fram till sista dagen på din utbildning, om eleven får sitt material skickad till sig och den nyttjas så återbetalas ingen utbildningskostnad tillbaka. 

Utebliven Indien/Italien utbildning:

Fullständig belopp minus administrativ avgift och övriga kostnader eller eventuella utgifter utbetalas.  Tidigast 6 månader dock senast 18 månader efter överenskommelse.

 

Covid-19 under utbildningen:

Vi kommer inte att frångå våra upplägg då vi har ett 100% Covid-19 säker studio, vi har till ditt förfogande 210 kvm, 5 in och utgångar, 2 toaletter och all nödvändig utrustning för ett Corona säker utbildning. Om du skulle välja att inte närvara eller bryter studieplanen så har du rätt att slutföra utbildningen vid senare tillfälle inom loppet av ett år eller få en del av din summa efter att utlägg, förluster, investeringar , administrativa kostnader räknats ut.

Kostnader vid tvister eller utebliven betalning:

Vid utebliven betalning eller annan ekonomisk tvist så tillkommer dessa kostnader:

- Ränta på kvarvarande belopp enligt lag på 8% per påbörjad månad på den månatliga fakturan efter varje månad som går. Notera att det är viktigt att du kontaktar oss för att inte detta skall bli en stor belastning för dig då summan ökar med 8% varje månad.

- Förseningsavgift privat person på 69 kr, företag 350 kr

- Administrativ avgift på 950 kr per påbörjad 30 minuter.

Ersättning vid inställd resa(1 årig utbildning):

Vi ställer inte in några block överhuvudtaget då både lokaler samt infrastruktur uppfyller alla krav inklusive tex.Corona, vi är ett Corona säker skola, skulle vi däremot hindras från att resa till Indien så håller vi sista blocket i Sverige där du blir certifierad, vi ser till att du får din utbildning och återbetalar 5000 kr som är likställt en flygbiljett t/r. Vi står för alla extra kostnader som tillkommer för att arrangera det sista blocket i Sverige. Om du väljer att ej närvara så återbetalas det inga pengar tillbaka.

Vi förbehåller oss rätten att göra ändringar före och under utbildningen om detta skulle innebära att det är för gruppens bästa och utbildningens bästa, vi förbehåller oss även rätten att kunna under utbildningens gång pausa/avsluta en elevs utbildning om hen skulle uttrycka rasistiska, homofobiska och antisemitiska åsikter som klart och tydligt sårar och förstör i all dess innebörd för andra elever eller skolan.

Vi reserverar oss för eventuella felskrivningar eller fel prissättningar både före och efter köpet, vi förbehåller oss rätten att även ändra i studieplanen och upplägg av utbildningen dock i enlighet med Yoga Alliance krav. 

bottom of page