TREE POSE VID EN SJÖ.jpg

Awareness

“what we think determines what happens in our life” 

YOGALÄRARUTBILDNING, Multi Style
JANUARI ,SVERIGE 2022 

I Januari är det åter dags att starta en ny vinter utbildning för att bli yogalärare, vår mycket populära Multi style yogalärarutbildning garanterar dig det grundläggande kunskapen inom Hathayoga, Vinyasayoga och Yinyoga på 200-timmar. Har du likt många kommit till en punkt i livet där du vill ta din yoga practice till en ny nivå men inte vill göra det på bekostnad av dels ekonomin men även din tro om att yoga är så mycket mer än yoga asanas? Har du likt många av oss drömmen om att vända blicken inåt, upptäcka ditt sanna jag och på köpet få en bättre fysik genom yogan och dess filosofi? Då ber vi dig ödmjukast att ta dig en titt på vad vi kan erbjuda dig, vi ger dig en yoga instruktörsutbildning på djupet där det inre resan står i focus utan att för den delen tumma på det mer praktiska. Sök idag till våran Yogalärarutbildning som ger dig behörighet över hela världen då den är Yoga Alliance godkänd, bli internationellt certifierad yogalärare med oss under prestigelösa förhållanden, för ett hållbart leverne och sund inställning till sinnet, kroppen och själen.

Kram & Namaste

200H YOGALÄRARUTBILDNING
 3 GRENAR I FOKUS,

HATHA YOGA, VINYASA YOGA & YINYOGA

Du påbörjar din inreresa och yoga utbildning mot ett internationellt godkänd certifikat i Västervik som kommer att pågå under 3 block. Du kommer att undervisas i allt från anatomi till meditation & asanas. Utbildningen är på 200 timmar (180 lärarledda, 20 egna studier) och Yoga Alliance certifierad, denna utbildning ger dig grunderna till 3 olika "stilar" inom yogan, hatha yoga, vinyasa yoga och yin yoga, fokus kommer dock ändå att ligga på hatha yogan som är yogans moder. Utbildningen är komponerad av Anna-Carin Tall som även är grundare till Muy santo yoga & meditation. Trotts att utbildningen har en yang stil som grund så är den väl utformad för att du skall kunna jobba med det mjuka, meditativa och spirituella inom dig, en fantastisk yoga utbildning helt enkelt.

yoga alliance RYS 200.png

Vi ger dig

 • En Internationellt godkänd Yogalärarutbildning på 200H 

 • Nya verktyg för att kunna ta hand om dig själv på bästa sätt

 • Prestigelös miljö där press & stress ej finns

 • Finna ditt inre jag på djupet

 • Yoga alliance certifierad utbildning på 200 h

 • Kunskapen och tryggheten för att kunna hålla egna klasser eller varför inte öppna eget

 • Boende i Sverige (om du kommer utifrån Västervik 70 km radie) i delad rum, 2 st per rum.Valfritt

 • 3 mål mat om dagen*

 • Kunskapen om Hatha Yoga

 • Kunskapen om Yin yoga

 • Kunskapen om Vinyasa yoga

 • Ett familjärt och kunnig team med både ordinarie och gäst lärare

 • Väska med t-shirt och yogiska verktyg

 • Vi täcker naturligtvis hur det är att jobba som yogalärare och vilka möjligheter det finns

 • Extra klasser som annars inte inkluderas i traditionella utbildningar

 • Gratis yoga på Muy Santo Yoga & Meditation under utbildningen

 • Möjlighet att ansluta dig till vårt team efter utbildningen som yogalärare under 200 timmars utbildningarna.

Som du märker så ingår det väldigt mycket i denna utbildning och det är så en yogalärarutbildning skall se ut enligt oss. Det skall vara ett minne för livet och inte bara en yogalärarutbildning

* Dessa mål är något skolan tillhandahåller och inget som eleven betalar för, ej heller debiteras extra eller kan välja ur ett meny, maten är vegansk eller vegetarisk beroende på tillgänglighet och möjlighet, önskar eleven annat så bekostas detta ur egen ficka.

“We are the world. The world is you and me, the world is not separate from you and me. We have created this world - the world of violence, the world of wars, the world of religious divisions, sex, anxieties, the utter lack of communication with each other, with no sense of compassion, consideration for another. Wherever one goes in any country throughout the world, human beings, that is, you and another, suffer; we are anxious, we are uncertain, we don’t know what is going to happen. Everything has become uncertain. Right through the world as human beings we are in sorrow, fear, anxiety, violence, uncertain of everything, insecure. There is a common relationship between us all. We are the world essentially, basically, fundamentally. The world is you, and you are the world. Realizing that fundamentally, deeply, not romantically, not intellectually but actually, then we see that our problem is a global problem. It is not my problem or your particular problem, it is a human problem.” 
― Jiddu Krishnamurti

camilla Settlin korrigerar under yogalär
startYTT.jpg
graduationsprov på muy santo yogalärarut
meditation_Anna-Carin.jpg

När du beslutat dig för Muy Santo Yoga & Meditation
yogalärarutbildning

Det skall kännas rätt i både hjärta & själ.

Att ta beslutet från tanke till handling kan många gånger vara skrämmande. Rädslor, förutfattade meningar och mer därtill kan börja spöka för dig. Vi på Muy Santo vill att det skall kännas rätt för dig, från början till slut. Många som väljer att gå en Yogalärarutbildning gör det oftast för att själva fördjupa sin kunskap, men under resans gång så går det allt som ofta över i en tanke om att själva hålla klasser, starta studio eller rent av åka jorden runt och arbeta på olika yogaskolor som yogalärare. Hur det än blir så är vi på Muy Santo helt övertygade om att allt kommer att bli precis som det är tänkt att bli för just DIG.

Finns det någon rekommendation för att påbörja denna livslånga resa?

Svaret för oss är enkel, Nej.

Anledningen till att vi säger nej är just för att du är unik. Du är unik både till fysiken som till det spirituella. Alla har vi vår egna väg att vandra och vi har alla våra olika  anledningar till våra val i livet.

Behöver jag några förkunskaper?

Nej, vi kräver inga typer av förkunskaper inom yoga asanas, även om det skulle rent praktiskt underlätta för dig. Vi har alla olika "läggningar" och olika förutsättningar, Yoga handlar för oss inte om vem som kan utföra den "snyggaste" krigaren eller vem som har bäst alignment i chairpose, Yoga handlar om att vara här och nu. Att vara medveten om vem och vad du är och vart du är på väg. Yoga handlar om att acceptera sig själv och livet för vad det är i just detta ögonblick. Att känna att just DU är alldeles perfekt. Yoga är helt enkelt så mycket mer än det fysiska positionerna, asanas.

Som vi alla vet när vi skall ta ett stort beslut i livet, så är det många gånger fruktansvärt jobbigt och ångestfyllt. Ofta känner man dessa känslor för att det inte är rätt och att hjärnan vill något annat än hjärtat. Den enda rekommendationen vi kan ge dig när det kommer att ansöka till vår yoga utbildning, är att det skall kännas rätt, det skall kännas rätt i hjärtat, själen och sinnet.

När detta känns rätt, då garanterar vi dig att beslutet kommer att vara enkelt, så tveka inte att höra av dig till oss med alla dina funderingar och frågor, VI vill att det skall kännas rätt för DIG, inte bara idag, utan även imorgon.

 

Välkommen med dina frågor!

 kursinnehåll

 • Asanas - deras biomekanik & olika alternativ

 • Alignment

 • Meditation- Teoretisk och praktisk undervisning 

 • Pranayama

 • Anatomi/fysiologi- grundläggande kunskap

 • Konsten att undervisa- Kommunikation, uppbyggnad av klass

 • Lärarrollen, vem är DU?

 • Undervisningsträning

 • Yogans etik och filosofi 

 • Yogans historia

 • Hatha, Vinyasa, Yin

 • Driva eget

Datum 

Block 1

6:e-9:e Januari 2022

13:e-16:e /1 - 2022

 

Block 2

3:e- 6:e Mars- 2022

10:e- 13:e/ 03- 2022

 

Block 3

6:e-10:e April 2022

För att bli certifierad

Detta är ett 200 timmar yoga alliance godkänd yoga utbildningMuy santo:s yogalärarutbildning är av sorten Multi Style och är unik i sitt slag idag i Sverige. Med detta sagt så innebär det att vi har lagt ner otaliga timmar på att skapa bästa möjliga utbildning för dig som elev, vi har handplockar lärarna och vi själva har gått igenom en hel del "tester" för att få utbildningen godkänd. Vi är dedikerade och önskar att du också är då du söker till oss. För att du skall få ditt certifikat så har vi 100% närvaro som krav med vissa undantag som sjukdomar eller familj angelägenheter. Det viktigaste för oss är att du klarar din yogalärarutbildning och är flexibla, skulle det uppstå några komplikationer under utbildningen gång så är vi villiga att hjälpa. Skulle det vara som så att du inte klarar din yogautbildning så har du alltid möjligheten att göra kompletterande prover där vi till slut får se dig som examinerad yogalärare. Det är viktigt att ta med sig genom utbildningen att Yoga är något subjektivt, Det finns inte bara en väg att gå utan flera. Precis som Buddha sa : "There are many ways to enlightenment". Det är därför du kommer stöta på många olika sätt att praktisera det yogiska levernet under resans gång.Din unikhet är vad som gör dig till en bra yogalärare. Vi kan ge dig de verktyg och den information du behöver, men vi kan inte instruera dig i hur du hittar ditt sanna jag. Detta är något du måste hitta för dig själv. Så i det stora hela, så beror det på hur djupt du vågar dyka i dig själv och hur ärlig du vågar vara mot dig själv med vad du finner där på djupet.

För oss är det extremt viktigt att du försäkrar dig om vad du får och vill därför att du går igenom vår etik och info om de olika delarna som du kommer att undervisas i HÄR

Pris & Anmälan

Du kommer vidare till formulären när du klickar på anmälan/offert. 

Tänk på att desto tidigare du anmäler dig desto billigare blir det. För att säkra din plats så skall du betala en depositionsavgift på 10% av det totala anmälningsavgiften om du inte tänkt att betala hela beloppet med en gång. Depositionsavgiften är på 4200 kr och betalas till b-g 824-4220, Uppge Namn, Kursdatum

 

Du har även möjlighet att delbetala din utbildning, vi har flera olika betalalternativ som säkert kommer matcha din plånbok. Hör av dig till oss om något är oklart så förklarar vi mer. Kontakta oss HÄR

 

 

PRIS:

 

30 000 kr fram till 1/1 2022

VÄLJ BORT BOENDE ?

 

 

 

 

 

Depositionsavgift
4200 kr

Betalas till b-g 824-4220
Uppge Namn, Kursdatum

???

Behöver du inget boende?

Välj bort detta och få en fast summa och LÄGRE PRIS oavsett anmälnings datum, prata med oss för mer information

25000kr

Vill du hellre komma i kontakt med oss innan du anmäler dig?

Kontakta oss på 076/4269391 eller 076/1369391. Du kan även nå oss på muysantoyoga@gmail.com