MASSAGE

Vi vill ge dig en upplevelse utöver det vanliga. Därför har vi valt att mixa några av de yogiska verktygen med massagens underbara effekt. Med hjälp från Moder Jord och de välgörande effekterna av eteriska oljor, så mixar vi massagen med Yoga Nidra.

 

Yoga Nidra är en meditationsteknik som kallas för den yogiska sömnen. Här tas du till ett tillstånd mellan sömn och vakenhet, Din kropp sover, men ditt sinne förblir vaket. Det sägs att 30 minuter av Yoga Nidra motsvarar 6 timmars djupsömn. När vi sover bygger kroppen upp sig och läker.

 

Förutom Yogisk Aromamassage så erbjuder vi dig även Svensk Klassisk Massage. Denna djupgående massagetyp ger dig hjälp med specifika problem, löser spänningar och reducerar stress. Du kan även få hjälp och guidning till olika stretchar och tekniker som ökar din kroppskännedom att använda dig av hemma mellan behandlingarna.

 

Muskelknutor som är gamla slaggprodukter som stagnerat löser vi upp med hjälp av tryck.

 

Triggerpunkter löses upp på samma sätt. Skillnaden på en muskelknuta och triggerpunkt är att en muskelknuta ömmar endast på stället den sitter. En triggerpunkt däremot har utstrålande smärta. Antingen är de aktiva med strålande smärta hela tiden eller så är de passiva med strålande smärta endast vid tryck.

HÄR HITTAR DU

Svensk Klassisk Massage

Djupgående, frigörande och stressreducerande. Kan med fördel mixas med muskelknut eller triggerpunktsbehandling för bästa effekt

Yogisk Aromamassage

40 minuter avslappnande eller djupgående massage, följt av 20 minuters yoga nidra eller kroppsscanning för att riktigt komma ner i djupavslappning för återhämtning. Oljorna du väljer mellan är 100% rena eterisk oljor och är helt säkra att använda på huden eller i diffusern.

Riktiga, naturliga och rena oljor har många hälsofördelar, de är naturens egna apotek kan man säga.

 

Lavendel är mycket lugnande och avslappnande och hjälper mot ångest och stressade känslor. Lugnar irriterad hud. Minskar muskelspänningar och hjälper till bättre sömn.

 

Frankincense är också lugnande och hjälper dig att grunda och jorda dig själv. Hjälper dig att visualisera och ökar din ”spiritual connection”. Ökar ditt mentala lugn och minskar ilska.

 

Stress Away är en blandning av lavendel, lime, vanilj, cederträ, copaiba och ocotea. Låt limen pigga upp dig eller lavendeln lugna dig. Ocotea är känt för sina hudrenande egenskaper och vanilj minskar pms-besvär, inflammation och stärker ditt immunförsvar.

BEHANDLINGAR

Klassiker 50 minuter 525kr

Djupgående, Svensk Klassisk massage. Läker och bygger upp. Behandlingen skräddarsyr vi utefter just Ditt behov

Yogisk aromamassage 60 minuter 750kr

Avslappnande eller mer djupgående massage med 100% naturlig eterisk olja. Avslutas med Yoga Nidra eller kroppsscanning. Effekten blir total avslappning och läkning av kroppen.

Tillägg 100kr muskelknutor, triggerpunkter

Perfekt för Dig med mycket stela och ömmande muskler som vill ha ut det lilla extra av Din massage. Går att mixas med vilken som av ovanstående behandling.

Din kropp är ditt tempel som du fått till låns en kort stund i det här livet. Ta hand om den som om den skulle vara för alltid.

Kontakta oss:

Muy Santo Yoga & Meditation

Hamngatan 36

59 333 Västervik

Mobil: 076/4269391 ,076/1369391

Mail: muysantoyoga@gmail.com

Vilkor & Ångerrätt

Våra Yogalärarutbildningar

Yoga Alliance (extern länk)

Öppet tider: Varierande

Boka din klass

Faq