top of page
meditation till solnedgång, munk som mediterar.jpg

Multi Style & Yin yogalärarutbildningar
Indien & Sverige

manjeet mathur , kille, yogalärare, undervisning i yogafilosofi på muy santo i Indien

UTOMLANDS

VILL DU UPPTÄCKA EN "NY" VÄRLD?

VILL DU UPPLEVA OCH BERIKAS AV ANDRA KULTURER?

tjej lär sig att justera i savasana på muy santo yogalärarkurs

SVERIGE

SÖKER DU DIN INRE KRAFT?

VILL DU KÄNNA TRYGGHET I "HEMMAPLAN"?

 Utbilda dig till yogalärare i Sverige , Indien eller både i Sverige och Indien i en och samma yogalärarutbilding. Hos oss kan du antingen utbilda dig till Multi style yogalärare eller yin yogalärare.Alla våra yogalärarutbildningar är på 200H och givetvis internationellt godkända via Yoga Alliance. Oavsett om du söker fördjupning eller har som syfte att starta din egen yogalärareskola, oavsett om du vill arbeta nationellt eller internationellt så kommer du garanterat att vara nöjd med din yogalärarutbildning hos oss. Vi har gjort vår yttersta för att skapa ett så brett och innerlig yogalärarutbildning vi kunnat och självklart ligger fokus på essensen i yogan, på grunden och det ursprungliga syftet med yoga.

Vår skola/shala ligger vackert beläget i naturnära och lugna Humla, Ulricehamn  med skogen strax utanför dörren. Som ovannämnt så kan du förutom att utbilda dig till yogalärare i Sverige även utbilda dig i Indien (Goa), Våra kurser i Sverige är naturligtvis på svenska medan de i Indien kan innehålla en del klasser på engelska, detta då vi har lärare i vårt portfölj som inte är Svenskar, skulle det vara som så att en av våra utbildningar har några timmar på engelska så står det i informationen vid varje utbildningstillfälle.

Målet med våra Yoga Alliance certifierade yoga utbildningar är inte att skapa en kopia av oss utan snarare att frigöra den fantastiska och speciella yogaläraren som bor inom DIG! Vi guidar dig och finns vid din sida från dag ett tills dagen då du blir certifierad. Vi har även valt att ha begränsade antal platser om 8 elever just för att det skall finnas utrymme för alla att få den kvalitet man önskar från en 200-timmar yogalärarutbildning.

Våra yogalärarutbildningar är MULTI STYLE eller YIN YOGA med HATHA YOGA i grunden på totalt 200H och GODKÄNDA AV YOGA ALLIANCE. Multi Style innebär att du utbildas inom Hatha yoga, Vinyasa yoga & Yin yoga. Vår Yin yogalärarutbildning har givetvis Hatha i grunden men focus på yin yoga, här får du en djup och bred Utbildning där minst 50H av de 200H är special sydda för att ge dig så djup möjlig kunskap om yin yogans kunskap och filosofi, självklart kan du utbilda inom yin yoga oavsett vilken utbildning du väljer men skillnaden mellan Multi style och "renodlad" yin yogalärarutbildningen är att du får en mer avancerad och mer djupgående utbildning inom just yin delen.

Förutom att vi tillhandahåller en av Sveriges bästa yoga utbildning där fokus ligger på det mjuka i yogan, spirituella och förebyggande så har vi alltid ett "early bird" pris på våra utbildningar, bra va? Du kommer märka att desto tidigare du anmäler dig, desto billigare blir din yoga instruktörsutbildning. Som sagt, tidig anmälan, lågt pris.

I Indien så kommer vi att utbilda dig i våra egna faciliteter, vi har egna kockar och städpersonal, allt för att göra ditt uppehälle så trygg möjligt. Det är på ett lugnt område och bara ett stenkast till havet. Här kommer du även att ha tillgång till wi-fi och ac i varit rum. 

 

Här nedan hittar du de för tillfället upplagda och anmälnings bara utbildningar, klicka på den du önskar veta mer om eller så väljer du bara utbildning högst upp i rullgardins menyn under yogalärarutbildningar.

Kram & Namaste

 Sverige  
tjej och kille står på ett ben och håller varandra i handen

MAJ-2024
SVERIGE

Maj-Okt

3 block 

Antal platser:8st
HALVINTENSIV 3 VECKOR 2024 SVERIGE
asharia yogesh i lotus ställning på muy santo

MAJ-2024
SVERIGE

Maj-Juli

4 block 

Antal platser:8st
INTENSIV 1 MÅNAD UTOMLANDS 2024/2025
lyckliga tjejer i rad klädda i vitt på muy santo yogautbildning i Indien, GOA

November
2024
INDIEN

1 Månad

Antal platser: 8st
tjejer runt en mandala av blommor, muy santo yoga & meditation yogalärarutbildning.jpeg

December 2024
Yin yoga 
Indien

1 Månad

Antal platser: 8st
asanas träning, blond svensk tjej yoga i Indien, GOA

Januari 2025
INDIEN

1 Månad

Antal platser: 8st
grupp med yogalärare som poserar framför kameran

Februari 2025
INDIEN

1 Månad

Antal platser: 8st

TVEKA ALDRIG att kontakta oss, vi finns här för dig och är villiga att besvara alla dina frågor så gott det går.

Tel: 076/4269391,  MUYSANTOYOGA@GMAIL.COM

glad kille på goa indien
anna-carin tall i stillhet mot vacker bakgrund
Varmt välkommen & ett stort NAMASTE
ANNA-CARIN TALL , ALEJANDRO GARCIA 
bottom of page