top of page

Framtiden för Muy Santo.

Uppdaterat: 23 mars 2023

Under en väldigt lång period har jag haft lust att börja skriva av mig, dock så kommer alltid något emellan eller så hinner man helt enkelt inte, men vi gör ett nytt försök.


Det som känns riktigt spännande just nu är att vi åter är på väg att skapa det framtid för oss men även för våra barn tack vare att pandemin är slutligen över. Vi har nyss kommit hem från en utbildningsmånad i Indien och vi är grymt taggade för nästa säsong på GOA, Indien. Allt gick tyvärr inte smärtfritt men vi lyckades "rodda" allt i hamn ändå, som en familj. Allt från asanas till filosofi fick våra elever känna på och det fanns måna dagar och stunder som var riktigt emotionella, djupa och livs förändrande. Som ni säker läst till er så är alla våra utbildningar på Muy Santo Yoga Alliance certifierade och på 200h.


Vad händer nu då? Vad händer nu när vi fått upp momentum och känner att vi äntligen kan börja se ljuset i tunneln, det har ju ändå varit 2,5 tunga år, vågar vi "lita" på att allt kommer vara som vanligt igen?


Jag kan berätta att det som kommer näst är att utöka med 2 månader ytterligare i Indien och även med 1månad i Italien, Sicilien. Yogalärarutbildningarna i Italien kommer att vara i April. Vi kommer även att utöka med 2-4 utbildningar på engelska i Indien, antal gånger får vår huvudlärare i Indien besluta om.


Sist men inte minst, jag vet inte om några från Västervik mins Juicy yoga Café? Indien...grattis, Juicy yoga Café kommer att slå upp portarna i November. Vi kommer att kunna erbjuda fantastisk goda desserter, juicer, smoothie bowls och fantastisk kaffe till både elever men även utomstående besökare.


Så...Vart är Muy Santo på väg? Vi är på väg att återta vår plats på yogakartan som en av Sveriges största utbildare och även utöka vår "mark" i Indien.


Håll tummarna för oss och hjärtligt välkomn


a att höra av er till oss om ni har frågor om våra yogalärarutbildningar eller kanske bara vill snacka lite.


Stort Namaste97 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page