top of page

Yogalärarsäsong...Vi förändrar våra liv!


Den nya säsongen för #muysantoyogalärarutbildning börjar närma sig med stormsteg och vi kommer snart att välkomna 12 nya elever på #GOA . Vi är så taggade men samtidigt så nervösa, inte på grund av utbildningen eller förväntningar, snarare på grund av att vi i denna stund näst intill avslutat vårt liv i #vackrasverige för att starta ett nytt, med nya mål, nya upplevelsen och nya förväntningar. Vi har valt att följa #våradrömmar och helt släppa allt som håller oss tillbaka, allt som binder fast oss till #Sverige. Vi kommer att starta ett litet #hotellpåGOA och ett kafé förutom givetvis våra #yogalärarutbildningar. Vi kommer även att utöka till #italien, Cefalu rättare sagt på Sicilien. Intresset för våra utbildningar ökar mer och mer för varje säsong, vi utvecklas både som människor men även #yogalärare .Vad mer kunde vi önskat oss?


Min son grät en dag, han var otroligt ledsen, jag frågade vad det var. Han svarade att han var ledsen för att alla någon dag kommer att dö...självklart tröstade vi honom och försökte lugna han. Men det enda jag egentligen kunde förklara för honom var att det faktiskt inte finns någon död, det där existerar inte, det enda som existerar är liv. Varför tar jag upp detta kanske du undrar?


Jo, för det är nu vi går vidare, börjar på en ny "kula", "byter blad", ett nytt "liv" födds. Ett nytt liv för mina barn, för mig men främst för oss. Ett liv som är oskrivet, ett liv vi inte vet och inte tänker styra över. Som tidigare skrivet, visst är vi nervösa...men vet du vad?


ALLT ORDNAR SIG, LÅT LIVET HA SIN GÅNG OCH FYLL DAGARNA MED LIV!

55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page