MAGISK YOGA & MEDITATIONS RESA

EN DAG I PARADISET

Det är få platser i världen som har sådan mystik över sig som Indien. Detta stora land i öst är samtidigt så välkomnande och vi ger dig möjligheten till en magisk yoga & meditations resa för livet som du sent kommer att glömma. Denna gång går yoga & meditations resan till vackra, soliga och vänliga GOA i södra Indien. Här får du tropisk värme berusande hav, fantastisk god mat och självklart huvudsyftet till resan, MEDITATION och FILOSOFI. 14 dagar (totalt 16 ink flyg/resetid) får du med allt som du behöver inkluderat i priset. Meditationen och filosofin kommer att hållas av vår fina indiska vän och duktiga lärare Manjeet Mathur som är född och uppvuxen rakt in i den indiska kulturen och den yogiska traditionen.

Självklart likt allt annat som vi gör så kommer även detta att göras från hjärtat, med detta sagt så innebär det att vi kommer att "slänga" in YTTERLIGARE AKTIVITETER och UPPLEVELSER förutom de som redan är schemalagda UTAN ATT DU BEHÖVER BETALA EXTRA FÖR DETTA.

 

Vad det är? Det får du se på plats.

Kram & Namaste

~ Muy Santo Yoga & Meditation

 

 

Vi vaknar i takt med solen och havets mäktiga men så rofyllda ljud på härliga valainkanni cottages mandrem, Goa. Solen går upp vid 7-tiden och då är det också dags att välkomna och visa tacksamhet för en ny dag med vår dagliga morgonmeditation. Därefter tar vi eventuellt en kopp te och har lite sharing.

 

Efter detta är det dags för frukost och efter det är det dags att fördjupa sig i och förundra sig över den yogiska filosofin. När solen sedan står högt på himlen och dagen börjar bli varm, så har vi fri tid fram till vår dagliga kvällsmeditation. Meditation med Manjeet är något speciellt då han gör dem med hjärtat. Han lämnar ingen oberörd och han hjälper dig att hitta vägen in i just den platsen hos dig själv, ditt hjärta.

 

(Obeservera att under tre av dessa dagar, så har vi anordnat med några överraskningar under den fria tiden och att det dagliga schemat kan komma att ändra sig aningens från dag till dag).

Ledare: Muy Santo Yoga & Meditation

 

Datum: 25/10-2019 - 10/11-2019 ( 14 dagar i Goa)

Anmällningsdatum: senast 9/09-2019

 

Plats: Mandrem, Goa, Indien , valainkanni cottages http://www.vailankannicottagesmandrem.com/ se mer i länken

 

Pris: ord. pris 19 800 kr

EARLY BIRD Endast 17800 kr

Par pris: 34000 kr

 

Ingår:

* Flyg t/r

* Transfer t/r i Indien

* Aktiviteter( Delfin tur & andra äventyr)

* Boende i dubbelrum (tillägg om enkelrum önskas på 4500 kr)

* Helpension (Frukost, lunch, middag )

* Meditation & Filosofikurs

 

Observera att du ordnar själv med visum till Indien (rekommenderas att man ordnar det ganska omgående vid bokning då det kan dröja). Du löser det enklast via www.allavisum.se

I priset ingår som du noterat frukost, lunch, middag. Om du skulle ha några speciella önskemål eller skulle vara allergisk så är det ingen fara, vi beställer på plats och du får på det sättet total kontroll över vad du stoppar i dig.

NU ENDAST

17800:-

GÄLLER FRAM TILL 31:e Augusti DÄREFTER GÄLLER ORDINARIE PRIS

BOKA/RESERVERA

EN HANDPENNING PÅ 10 % ( 1980 kr) BETALAS VID BOKNING, SLUTBETALNING SKER SENAST 30 DAGAR INNAN AVRESA.

DET GÅR ÄVEN ATT DELA UPP BETALNINGEN UTAN EXTRAKOSTNADER ELLER LIKNANDE.

KONTAKTA OSS FÖR INTRESSE/BOKNING GÖR DU PÅ FORMULÄREN NEDAN!

arrow&v

EN DAG PÅ YOGA RESAN

 

 

07.00 : Morgon meditation

08:00: Frukost

10-12:oo: Filosofi

12-13:00: Lunch

Ledigt för bad & sol eller vad man själv önskar att göra!

15-17:00: Kvällsmeditation & Yoganidra

17:30- ?: Middag , sharing och gemenskap.

Himalaya retreat 2015

1/2

VI RESERVERAR OSS RÄTTEN ATT GÖRA ÄNDRINGAR OCH ÄVEN FÖR SKRIV/TRYCK FEL, VID KOMPLIKATIONER SOM SJUKDOM ELLER ANNAT SOM LIVET FÖR MED SIG OCH RETREATET SKULLE BLI INSTÄLLT, SÅ ÅTERBETALAS HELA SUMMAN TILLBAKA TILL DITT KONTO SÅ FORT VI FÖRMÅR DOCK TIDIGAST 1 VECKA

Kontakta oss:

Muy Santo Yoga & Meditation

Hamngatan 36

59 333 Västervik

Mobil: 076/4269391 ,076/1369391

Mail: muysantoyoga@gmail.com

Vilkor & Ångerrätt

Våra Yogalärarutbildningar

Yoga Alliance (extern länk)

Öppet tider: Varierande

Boka din klass

Faq