Align body & soul

"The world is your oyster"

YOGALÄRARUTBILDNING MARS 2021

SVERIGE & INDIEN 12 MÅNADER

Har du kommit till en punkt i livet där du vill fördjupa dina kunskaper inom yoga, meditation, pranayamas, alignment och allt som kommer med en yogalärarutbildning? Drömmer du om att bli internationellt certifierad yogalärare, yogainstruktör eller meditationslärare? Vi är en familjär och varm yoga skola i Västervik, vår fokus ligger på det inre processen och elevens inre resa. Vi har idag kanske Sveriges mest generösa och unika yogalärarutbildning, du påbörjar din utbildning i Sverige och kommer att avsluta den med en magisk examinations resa till Indien. I denna utbildning ingår allt från studiematerial till boende i Indien.

Kram & Namaste

1 ÅRIG YOGAUTBILDNING MED 3 GRENAR I FOKUS,

HATHA YOGA, VINYASA YOGA & YINYOGA

Du påbörjar din resa mot ett internationellt godkänd certifikat i Västervik och avslutar det hela med 2 fantastiska veckor i Indien. I Indien kommer du att undervisas av vår Indiska vän Manjeet Mathur, där kommer du även ha möjligheten att njuta av god mat, sol och bad. Utbildningen är på 200 timmar och Yoga Alliance certifierad, denna utbildning ger dig grunderna till 3 olika "stilar" inom yogan, hatha yoga, vinyasa yoga och yin yoga, fokus kommer dock ändå att liga på hatha yogan som är den "moderna" yogans moder. Utbildningen är komponerad av Anna-Carin Tall som även är grundare till Muy santo yoga & meditation. Trotts att utbildningen har en yang stil som grund så är den väl utformad för att du skall kunna jobba med det mjuka, meditativa och spirituella inom dig.

Vi ger dig

 • En yoga utbildning över 12 månader

 • En resa som avslutning till Indien på 2 veckor (GOA)

 • Nya verktyg för att kunna ta hand om dig själv på bästa sätt

 • Prestigelös miljö där press & stress ej finns

 • Finna ditt inre jag på djupet

 • Yoga alliance certifierad utbildning på 200 h

 • Kunskapen och tryggheten för att kunna hålla egna klasser eller varför inte öppna eget

 • Boende i Sverige (om du kommer utifrån Västervik 70 km radie) & Indien (del i dubbelrum)

 • 3 mål mat om dagen i Sverige & Indien ( Frukost, lunch & Middag)

 • Möjlighet till vegetarisk eller vegansk kost

 • Delfin tur i Indien

 • Besök till Night market på Mapsa Indien

 • Kunskapen om Hatha Yoga

 • Kunskapen om Yin yoga

 • Kunskapen om Vinyasa yoga

 • Ett familjärt och kunnig team med både ordinarie och gäst lärare, läs om dem

 • Flyg T/R

 • Transfer i Indien

 • Sol, hav och fantastisk mat

 • Väska med t-shirt och yogiska verktyg

 • All undervisning sker på Svenska förutom Filosofin & meditationen som hålls i Indien

 • Studie material

 • Vi täcker naturligtvis hur det är att jobba som yogalärare och vilka möjligheter det finns

 • Extra klasser som annars inte inkluderas i traditionella utbildningar

 • Gratis yoga på Muy Santo Yoga & Meditation under utbildningen

 • Möjlighet att ansluta dig till vårt team efter utbildningen som yogalärare under 200 timmars utbildningarna.

Som du märker så ingår det väldigt mycket i denna utbildning och det är så en yogalärarutbildning skall se ut enligt oss. Det skall vara ett minne för livet och inte bara en yogalärarutbildning

En fantastisk avslutning på din yogalärarutbildning

Efter att du gjort ditt första praktiska prov åker vi iväg till Indien, Goa närmare bestämt, där kommer du att få träffa ytterligare lärare och instruktörer. Denna resa kommer att fungera dels som en form av retreat men främst kommer det att vara under denna period som du kommer att slutföra utbildningen. Här håller vi meditationer och pluggar filosofi på djupet till både soluppgång och nedgång. Vi kommer att hålla till i egen regi där allt du behöver finns. Du kommer både att bo och ha tillgång till shala på ett och samma byggnad, stranden ligger på gångavstånd och du kommer även att få njuta av en fantastisk solnedgång. Maten tillagas av vår egen kock för att på detta sätt kunna ha större påverkan över vad vi stoppar i oss.

När du beslutat dig för Muy Santo Yoga & Meditation

yogalärarutbildning

Det skall kännas rätt i både hjärta & själ.

Att ta beslutet från tanke till handling kan många gånger vara skrämmande. Rädslor, förutfattade meningar och mer därtill kan börja spöka för dig. Vi på Muy Santo vill att det skall kännas rätt för dig, från början till slut. Många som väljer att gå en Yogalärarutbildning gör det oftast för att själva fördjupa sin kunskap, men under resans gång så går det allt som ofta över i en tanke om att själva hålla klasser, starta studio eller rent av åka jorden runt och arbeta på olika skolor som lärare. Hur det än blir så är vi på Muy Santo helt övertygade om att allt kommer att bli precis som det är tänkt att bli för just DIG.

Finns det någon rekommendation för att påbörja denna livslånga resa?

Svaret för oss är enkel, Nej.

Anledningen till att vi säger nej är just för att du är unik. Du är unik både till fysiken som till det spirituella. Alla har vi vår egna väg att vandra och vi har alla våra olika  anledningar till våra val i livet.

Behöver jag några förkunskaper?

Nej, vi kräver inga typer av förkunskaper, även om det skulle rent praktiskt underlätta för dig. Vi har alla olika "läggningar" och olika förutsättningar, Yoga handlar för oss inte om vem som kan utföra den "snyggaste" krigaren eller vem som har bäst alignment i chairpose, Yoga handlar om att vara här och nu. Att vara medveten om vem och vad du är och vart du är på väg. Yoga handlar om att acceptera sig själv och livet för vad det äri just detta ögonblick. Att känna att just DU är alldeles perfekt.

Som vi alla vet när vi skall ta ett stort beslut i livet, så är det många gånger fruktansvärt jobbigt och ångestfyllt. Ofta känner man dessa känslor för att det inte är rätt och att hjärnan vill något annat än hjärtat. Den enda rekommendationen vi kan ge dig när det kommer att ansöka till vår utbildning, är att det skall kännas rätt, det skall kännas rätt i hjärtat, själen och sinnet.

När detta känns rätt, då garanterar vi dig att beslutet kommer att vara enkelt, så tveka inte att höra av dig till oss med alla dina funderingar och frågor, VI vill att det skall kännas rätt för DIG, inte bara idag, utan även imorgon.

 

Välkommen med dina frågor!

Utbildningens kursinnehåll

 • Asanas - deras biomekanik & olika alternativ

 • Alignment

 • Meditation- Teoretisk och praktisk undervisning (undervisas i Indien)

 • Pranayama

 • Anatomi/fysiologi- grundläggande kunskap

 • Konsten att undervisa- Kommunikation, uppbyggnad av klass

 • Lärarrollen, vem är DU?

 • Undervisningsträning

 • Yogans etik och filosofi (undervisas i indien)

 • Yogans historia

 • Hatha, Vinyasa, Yin

 • Driva eget

Datum 

4 Block i Sverige & 2 Veckor i Indien, totalt 4 Block

 

Block 1

20:e -21:a Mars -2021

26:e-27:e /3 - 2021

 

Block 2

1:a- 2:a/Maj- 2021

8:e- 9:e/5 - 2021

15:e-16:e/5 - 2021

 

Block 3

4:e - 5:e/september - 2021

11:e-12:e/09-2021

Block 4 

22:a - 23:e Januari 2022

29:e - 30:e/1 - 2022

Block 5 INDIEN

Avresa 12:e Mars 2022 från Arlanda

Hemresa 27:e Mars 2022 Från Dabolim (Goa)

Klasserna i Sverige är alltid från lördag - söndag.

De börjar kl 07 och avslutas runt 18 med vissa undantag. 

För att bli certifierad

Detta är ett 200 timmar yoga alliance godkänd utbildning, utbildningen är av sorten Multi Style och är unik i sitt slag idag i Sverige. Med detta sagt så innebär det att vi har lagt ner otaliga timmar på att skapa bästa möjliga utbildning för dig som elev, vi har handplockar lärarna och vi själva har gått igenom en hel del "tester" för att få utbildningen godkänd. Vi är dedikerade och önskar att du också är då du söker till oss. För att du skall få ditt certifikat så har vi 100% närvaro som krav med vissa undantag som sjukdomar eller familj angelägenheter. Det viktigaste för oss är att du klarar din utbildning och är flexibla, skulle det uppstå några komplikationer under utbildningen gång så är vi villiga att hjälpa. Skulle det vara som så att du inte klarar din utbildning så har du alltid möjligheten att göra kompletterande prover där vi till slut får se dig som examinerad yogalärare. Det är viktigt att ta med sig genom utbildningen att Yoga är något subjektivt, Det finns inte bara en väg att gå utan flera. Precis som Buddha sa : "There are many ways to enlightenment". Det är därför du kommer stöta på många olika sätt att praktisera det yogiska levernet under resans gång.Din unikhet är vad som gör dig till en bra yogalärare. Vi kan ge dig de verktyg och den information du behöver, men vi kan inte instruera dig i hur du hittar ditt sanna jag. Detta är något du måste hitta för dig själv. Så i det stora hela, så beror det på hur djupt du vågar dyka i dig själv och hur ärlig du vågar vara mot dig själv med vad du finner där på djupet.

För oss är det extremt viktigt att du försäkrar dig om vad du får och vill därför att du går igenom vår etik och info om de olika delarna som du kommer att undervisas i HÄR

Pris & Anmälan

Du har 2 olika alternativ, du kan välja att boka hela paketet där allt ingår eller paketet utan flyg. Tänk på att desto tidigare du anmäler dig desto billigare blir det. För att säkra din plats så skall du betala en depositionsavgift på 10% av det totala anmälningsavgiften om du inte tänkt att betala hela beloppet med en gång.

 

Du har även möjlighet att delbetala din utbildning med Klarna eller med oss. Klarna har efter 12 månader en ränta och avgifter, innan dess är det ränte fritt. Vi kan underlätta för dig genom att du kan välja upp till sista dagen i månaden då du blir examinerad. Hör av dig till oss om något är oklart så förklarar vi mer. Kontakta oss HÄR

 

 

Early bird:

Med Flyg

 

45 000 Sek/ ink moms till 30/9-2020

47 000 Sek/ ink moms till 31/10-2020

49 000 Sek/ ink moms till 30/11-2020 

52 000 Sek/ ink moms till 31/12-2020

Utan Flyg

 

40 000 Sek/ ink moms till 30/9-2020

42 000 Sek/ ink moms till 31/10-2020

44 000 Sek/ ink moms till 30/11-2020 

47 000 Sek/ ink moms till 31/12-2020

 

FRÅN 01/01 - 2021 GÄLLER ORDINARIE PRIS -

55 000 SEK/INK MOMS

 

50 000 SEK/INK MOMS Utan flyg

OBS! Ditt pris gäller från datumet du betalat in din deposition om inget annat kommes överens.

Depositionsavgift

5500 kr

OBS! Ditt pris gäller från datumet du betalat in din deposition om inget annat kommes överens.

Vill du hellre komma i kontakt med oss innan du anmäler dig?

Kontakta oss på 076/4269391 eller 076/1369391. Du kan även nå oss på muysantoyoga@gmail.com

Kontakta oss:

Muy Santo Yoga & Meditation

Hamngatan 36

59 333 Västervik

Mobil: 076/4269391 ,076/1369391

Mail: muysantoyoga@gmail.com

Vilkor & Ångerrätt

Våra Yogalärarutbildningar

Yoga Alliance (extern länk)

Öppet tider: Varierande

Boka din klass

Faq