top of page
tjej med turban, tjej lär ut yoga

YOGALÄRARUTBILDNING MAJ 2024
SVERIGE & INDIEN 

Utbilda dig till Yogalärare 2023-24 med en av Sveriges mest generösa utbildning, en unik utbildning där du inte behöver tänka på mer än att "suga" åt dig av all det positiva yogan har att ge, vi löser resten. Har du kommit till en punkt i livet där du vill fördjupa dina kunskaper inom yoga, meditation, pranayamas, alignment och allt som kommer med en yogalärarutbildning? Drömmer du om att bli internationellt certifierad yogalärare, yogainstruktör eller meditationslärare? Vi är en familjär och varm yoga skola i Västervik, vår fokus ligger på det inre processen och elevens inre resa. Vi har idag kanske Sveriges mest generösa och unika yogalärarutbildning, du påbörjar din utbildning i Sverige och kommer att avsluta den med en magisk examinations resa till Indien. I denna utbildning ingår allt från studiematerial till boende i Indien.

Kram & Namaste

YOGAUTBILDNING MED 3 GRENAR I FOKUS,
HATHAYOGA, VINYASAYOGA & YINYOGA

Du påbörjar din resa mot ett internationellt godkänd yogalärare certifikat i Västervik och avslutar det hela med 2 fantastiska veckor i Indien. I Indien kommer du att avsluta din utbildning och slutligen bli internationell godkänd yogalärare , där kommer du även ha möjligheten att njuta av god mat, sol och bad. Utbildningen är på 200 timmar och Yoga Alliance certifierad, denna utbildning ger dig grunderna till 3 olika "stilar" inom yogan, hatha yoga, vinyasa yoga och yin yoga, fokus kommer dock ändå att liga på hatha yogan som är den "moderna" yogans moder. Utbildningen är komponerad av Anna-Carin Tall som även är grundare till Muy santo yoga & meditation. Trotts att utbildningen har en yang stil som grund så är den väl utformad för att du skall kunna jobba med det mjuka, meditativa och spirituella inom dig.

Vi ger dig

 • En yoga utbildning över 8 månader

 • 2 fantastiska veckor på Goa

 • Nya verktyg för att kunna ta hand om dig själv på bästa sätt

 • Prestigelös miljö där press & stress ej finns

 • Finna ditt inre jag på djupet

 • Yoga alliance certifierad utbildning på 200 h

 • Kunskapen och tryggheten för att kunna hålla egna klasser eller varför inte öppna eget

 • Boende i Sverige och Indien* 

 • Frukost *

 • Utflykter i Indien *

 • Kunskapen om Hatha Yoga

 • Kunskapen om Yin yoga

 • Kunskapen om Vinyasa yoga

 • Ett familjärt och kunnig team med både ordinarie och gäst lärare, läs om dem

 • Flyg T/R

 • Sol, hav och fantastisk mat

 • Väska med t-shirt och yogiska verktyg

 • All undervisning sker på Svenska förutom Filosofin & meditationen som hålls i Indien

 • Studie material

 • Vi täcker naturligtvis hur det är att jobba som yogalärare och vilka möjligheter det finns

 • Extra klasser som annars inte inkluderas i traditionella utbildningar

 • Gratis yoga på Muy Santo Yoga & Meditation under utbildningen

 • Möjlighet att ansluta dig till vårt team efter utbildningen som yogalärare under 200 timmars utbildningarna.

 • Som du märker så ingår det väldigt mycket i denna utbildning och det är så en yogalärarutbildning skall se ut enligt oss. Det skall vara ett minne för livet och inte bara en yogalärarutbildning

 

*Detta är något som tillhandahålls av skolan och inget som inkluderas i den investering du gör.

Pris & Anmälan

Du har 2 olika alternativ, du kan välja att boka hela paketet där allt ingår eller paketet utan flyg. Tänk på att desto tidigare du anmäler dig desto billigare blir det. För att säkra din plats så skall du betala en depositionsavgift på 10% av det totala anmälningsavgiften om du inte tänkt att betala hela beloppet med en gång.

 

Du har även möjlighet att delbetala din utbildning, vi är flexibla och har ett flertal olika alternativ. Hör av dig till oss om något är oklart så förklarar vi mer. Kontakta oss HÄR

 

 

Early bird:

Med Flyg

 

50 000 Sek/ ink moms till 01/01-2024

55 000 Sek/ ink moms till 01/02-2024

60 000 Sek/ Ink moms till 01/03-2024 

Utan Flyg

 

48 000 Sek/ ink moms 

 

 

FRÅN 01/03 - 2024 GÄLLER ORDINARIE PRIS -

62 000 SEK/INK MOMS

 

48 000 SEK/INK MOMS Utan flyg

Depositionsavgift 6200 kr
Betalas till b-g 5913-8081
Uppge Namn, Kursdatum

Vill du hellre komma i kontakt med oss innan du anmäler dig?

Kontakta oss på 076/4269391 eller. Du kan även nå oss på muysantoyoga@gmail.com

En fantastisk avslutning på din yogalärarutbildning

Efter att du gjort ditt första praktiska prov åker vi iväg till Indien, Goa närmare bestämt, där kommer du att få träffa ytterligare lärare och instruktörer. Denna resa kommer att fungera dels som en form av retreat men främst kommer det att vara under denna period som du kommer att slutföra utbildningen. Här håller vi meditationer och pluggar filosofi på djupet till både soluppgång och nedgång. Vi kommer att hålla till i egen regi där allt du behöver finns. Shalan där du utför din practice ligger endast 200 meter från stranden med en fantastisk solnedgång. Här kommer du även att få träffa andra studenter som genomför sin Intensiva träning samtidigt som du, välkommen till en spännande värld där endast du sätter gränsen för hur djupt du vill dyka in i ditt inre jag.

svenska tjejer utbildar sig till yogalärare med muy santo i Indien, svensk yoga skola i indien, GOA
tjejer mediterar tillsamman i grupp på Muy Santo Yoga & Meditation i Indien
Tjejer som utbildat sig till yogalärare.jpg
pranayama på muy santo i Indien.jpg

Utbildningens kursinnehåll

 • Asanas - deras biomekanik & olika alternativ

 • Alignment

 • Meditation- Teoretisk och praktisk undervisning (undervisas i Indien)

 • Pranayama

 • Anatomi/fysiologi- grundläggande kunskap

 • Konsten att undervisa- Kommunikation, uppbyggnad av klass

 • Lärarrollen, vem är DU?

 • Undervisningsträning

 • Yogans etik och filosofi (undervisas i indien)

 • Yogans historia

 • Hatha, Vinyasa, Yin

 • Driva eget

Datum 

2 Block i Sverige & 2 Veckor i Indien, totalt 3 Block

 

Block 1

 

4:e- 5:e/5 - 2024

13:e-14:e/5 - 2024

 

Block 2

31:a - 1:a/september - 2024

7:e-8:e/09-2024

Block 3 INDIEN

Avresa 17:e November 2024 från Arlanda

Hemresa 1:a December 2024 från Dabolim (Goa)

Klasserna i Sverige är alltid från lördag - söndag.

De börjar kl 07 och avslutas runt 18 med vissa undantag. 

När du beslutat dig för Muy Santo Yoga & Meditations
yogalärarutbildning

Det skall kännas rätt i både hjärta & själ.

Att ta beslutet från tanke till handling kan många gånger vara skrämmande. Rädslor, förutfattade meningar och mer därtill kan börja spöka för dig. Vi på Muy Santo vill att det skall kännas rätt för dig, från början till slut. Många som väljer att gå en Yogalärarutbildning gör det oftast för att själva fördjupa sin kunskap, men under resans gång så går det allt som ofta över i en tanke om att själva hålla klasser, starta studio eller rent av åka jorden runt och arbeta på olika skolor som lärare. Hur det än blir så är vi på Muy Santo helt övertygade om att allt kommer att bli precis som det är tänkt att bli för just DIG.

Finns det någon rekommendation för att påbörja denna livslånga resa?

Svaret för oss är enkel, Nej.

Anledningen till att vi säger nej är just för att du är unik. Du är unik både till fysiken som till det spirituella. Alla har vi vår egna väg att vandra och vi har alla våra olika  anledningar till våra val i livet.

Behöver jag några förkunskaper?

Nej, vi kräver inga typer av förkunskaper, även om det skulle rent praktiskt underlätta för dig. Vi har alla olika "läggningar" och olika förutsättningar, Yoga handlar för oss inte om vem som kan utföra den "snyggaste" krigaren eller vem som har bäst alignment i chairpose, Yoga handlar om att vara här och nu. Att vara medveten om vem och vad du är och vart du är på väg. Yoga handlar om att acceptera sig själv och livet för vad det äri just detta ögonblick. Att känna att just DU är alldeles perfekt.

Som vi alla vet när vi skall ta ett stort beslut i livet, så är det många gånger fruktansvärt jobbigt och ångestfyllt. Ofta känner man dessa känslor för att det inte är rätt och att hjärnan vill något annat än hjärtat. Den enda rekommendationen vi kan ge dig när det kommer att ansöka till vår utbildning, är att det skall kännas rätt, det skall kännas rätt i hjärtat, själen och sinnet.

När detta känns rätt, då garanterar vi dig att beslutet kommer att vara enkelt, så tveka inte att höra av dig till oss med alla dina funderingar och frågor, VI vill att det skall kännas rätt för DIG, inte bara idag, utan även imorgon.

 

Välkommen med dina frågor!

För att bli certifierad

Detta är ett 200 timmar yoga alliance godkänd utbildning, utbildningen är av sorten Multi Style och är unik i sitt slag idag i Sverige. Med detta sagt så innebär det att vi har lagt ner otaliga timmar på att skapa bästa möjliga utbildning för dig som elev, vi har handplockar lärarna och vi själva har gått igenom en hel del "tester" för att få utbildningen godkänd. Vi är dedikerade och önskar att du också är då du söker till oss. För att du skall få ditt certifikat så har vi 100% närvaro som krav med vissa undantag som sjukdomar eller familj angelägenheter. Det viktigaste för oss är att du klarar din utbildning och är flexibla, skulle det uppstå några komplikationer under utbildningen gång så är vi villiga att hjälpa. Skulle det vara som så att du inte klarar din utbildning så har du alltid möjligheten att göra kompletterande prover där vi till slut får se dig som examinerad yogalärare. Det är viktigt att ta med sig genom utbildningen att Yoga är något subjektivt, Det finns inte bara en väg att gå utan flera. Precis som Buddha sa : "There are many ways to enlightenment". Det är därför du kommer stöta på många olika sätt att praktisera det yogiska levernet under resans gång.Din unikhet är vad som gör dig till en bra yogalärare. Vi kan ge dig de verktyg och den information du behöver, men vi kan inte instruera dig i hur du hittar ditt sanna jag. Detta är något du måste hitta för dig själv. Så i det stora hela, så beror det på hur djupt du vågar dyka i dig själv och hur ärlig du vågar vara mot dig själv med vad du finner där på djupet.

För oss är det extremt viktigt att du försäkrar dig om vad du får och vill därför att du går igenom vår etik och info om de olika delarna som du kommer att undervisas i HÄR

bottom of page