"HAPPINESS IS A CHOICE,

NOT A RESULT.

NOTHING WILL MAKE YOU HAPPY UNTIL YOU CHOSE TO BE HAPPY

NO PERSON WILL MAKE YOU HAPPY UNLESS YOU DECIDE TO BE HAPPY.

YOUR HAPPYNESS WILL NOT COME TO YOU.

IT CAN ONLY COM FROM YOU"

SCHEMA & AKTIVITETER

 

Grundschema

Vinter/Vår termin 2019/20

 

 

MÅNDAG

19:30 - 20:00 Yoga, styrka och smidighet 

TISDAG

18:00 - 19:30 Yinyoga 

ONSDAG

18:30 - 19:45 Dansyoga 

TORSDAG

18:00 - 19:45 Satyananda yoga 

 

 

 

Priser

 

 

 

Klippkort/10-kort.   Ordinarie pris 1200 kr  

Rabatterat pris 1000 kr

 

Viktigt: 10-kortet är giltig i 6 månader från köpdatumet och kan nyttjas för att gå på alla våra öppna (drop in) klasser & betalmedel för kurser.

Drop in klasser:   120 kr/ klass  (100 kr med 10-kort)

OBS! För alla våra kurser, utbildningar samt events sätts det ett pris då dessa skapas, håll utkik här på hemsidan eller gå in på våra sociala medier för ytterligare information.

 

 

 

 

 

Övriga yoga aktiviteter på Muy Santo Yoga & Meditation

 

 

 

MUY SANTO MULTI STYLE 200 H YOGALÄRARUTBILDNING

Multi style Yoga alliance certifierad utbildning, med denna utbildning kan du undervisa över hela världen i Hatha, Vinyasa och Yinyoga. Ta gärna och kika på våra utbildningar i huvudmenyn eller klicka HÄR

 

En fantastisk 200 timmars yogalärarutbildning där allt ingår, inklusive en resa till Indien

 

 

 

 

 

 

 

 

visa yogiska ord
Yinmorgon med frukost i västervik, Muy Santo Yoga & Meditation i västervik, Västerviks bästa Yoga, Bästa Frukostbuffèn, Yoga i västervik, Yinyoga, Maria Johansson yoga i västervik, yinyoga i västervik, Meditationsklasser, mindfullnes , mindfullnesklasser i västervik

Datum 

25:e April

SUPER POPULÄR

Kom och njut av den tidiga morgonen, ett skönt yogapass och en fräsch frukost. Tillsammans sätter vi lugnet för resten av dagen. Yinyoga som blandas upp med Yoga Nidra mellan 8:00-9:30 följt av frukost i cafeét, så länge ni önskar.

Yoga och meditation 90 min + frukostbuffè.

Ordinarie pris 350 kr  

Rabatterad pris 250 kr

Yinmorgon med Frukost

 

Bästa Yogi/Yogini. Som du märker, så har vi gjort vårt yttersta för att du skall ha möjligheten att ta steget ut på mattan och börja yoga. Just därför har vi försökt att hålla medlemskap, klippkort och bokninssystem så avskalat och enkelt vi bara kan. Det skall vara enkelt att anmäla sig och även betala hos oss, vi har olika betalningslösningar som garanterat kommer passa dig.

Du kan välja att betala på plats, via autogiro, med kort, swish, kontant eller att dela upp betalningen om du skulle vilja gå en av våra mer kostsamma kurser (fördjupningskurser, RYT 200h utbildning). Vi är flexibla, så tveka inte att ta upp dessa frågor med oss.

KRAM & NAMASTE

~MUY SANTO YOGA & MEDITATION