Muy Santo Yoga & Meditation

Yogalärarutbildning - Meditation - Holistisk center

Yogalärarutbildning
meditation på goa
yoga teacher training team
yoga utbildning hands on

"Ändra dina tankar så kan du ändra världen"

Love is greater than fear. And love is everywhere always.

Love is the glue that holds the infinite together

 

VÄLKOMMEN

Hjärtligt välkommen till oss på Muy Santo Yoga & Meditation i Västervik, är du här för första gången? Söker du likt många av oss i vårt avlånga vackra land efter en plats att få landa i dig  själv? eller kanske bara söker efter yoga i Västervik?

 

Vi är ett Yoga & holistisk studio som ligger vackert beläget vid centrala Västervik, våra specialiteter är yogalärarutbildningar på 200-timmar, yogaklasser, massage & meditation, vårt mål är att kunna ge alla våra "elever" det bästa av vad vi och en yogaklass har att erbjuda. Vi vill att varje individ vare sig du är ny eller erfaren inför Yogan skall känna att du har kommit till en yogastudio där Yogafilosofin genomsyrar hela verksamheten, bra yoga i Västervik helt enkelt. Vi har ett flertal olika aktiviteter som till exempel ovannämnt yoga instruktörsutbildningar, workshops, yoga kurser, nybörjare kurser, meditation samt massage som vi hoppas skall falla dig i smaken.

 

Våra yogalärare har gedigna utbildningar med sig i ryggen just för att kunna ge dig bästa möjliga hjälp, så att du känner dig 100% nöjd när du lämnar vår yogastudio efter en yogaklass. För oss på Muy Santo Yoga & Meditation är det extremt viktigt att arbeta från hjärtat och att leva efter den yogiska filosofin. Detta skriver vi då du kommer märka att vi har en begränsning på max 15 personer per yoga klass. Skulle du gå en av våra yoga utbildningar så kommer du även där märka att Muy Santo Yoga & Meditation har en begränsning på max 8-10 elever per yoga utbildnings grupp, detta för att ni skall kunna få den hjälp ni behöver och på det sättet kunna garantera er den kvaliteten ni förtjänar. Kvalitet är för oss viktigare än kvantitet.

 

Jag skall inte bli så långdragen då jag förstår att din tid är dyrbar och att du gärna vill vidare för att se dig om på vår enkla hemsida, så tack för att du tog dig tiden att läsa dessa enkla ord och tveka inte att höra av dig till oss om du inte hittar svar på dina funderingar.

Kram & Namaste

~ Muy Santo Yoga & Meditation

VILKA ÄR MUY SANTO?

För oss som i skrivande stund "äger" MUY SANTO YOGA & MEDITATION så anser vi att alla är en del av muy santo, alla från hen som städar vår yoga shala till hen som kommer på våra gratis yoga klasser. Vi som idag rent tekniskt står bakom muy santo är mycket stolta över att få dela alla dessa vackra stunder med er underbara yogalärarelever, drop-in yoga elever och även massage kunder. Utan alla er skulle inte muy santo finnas.

Vi som grundade muy santo yoga & meditation är Anna-Carin Tall och Alejandro Garcia. Vår vision med muy santo yoga är att så småningom  kunna göra yogan tillgänglig för alla genom att i den mån det går kunna erbjuda gratis yogaklasser, eller varför inte kunna ge bort en plats till någon som verkligen önskar att bli yoga instruktör i en av våra yogalärarutbildningar. Vi tror mer på att samarbeta och att dela det goda livet har att ge istället för att se andra som konkurrenter, vi tror helt enkelt på att världen skulle vara en trevligare plats om vi gav mer än tog.

Idag som du förstår så har vi inte bara yogalärarutbildningar i Sverige, vi har även yogalärareutbildningar i Indien, Goa närmare bestämt. Skulle du någon gång känna att du vill ta din yoga practice till en ny nivå så har du möjligheten att utbilda dig till yogalärare med Muy Santo Yoga & Meditation, du kan välja mellan 12 månader, 6 månader eller 1 månad intensiv yogalärarutbildning. Förutom att vi båda verkligen vill etablera yogan i Västervik så vill och hoppas vi att vi skall kunna etablera Muy Santo utomlands, vi är på god väg.

Anna-Carin har om ni läst lite här på sidan varit väldigt aktiv som yogalärare i Indien och därav verkligen färgats av den yogiska kulturen och Indiska sättet att lära ut yoga, hon är en mycket kompetent och extremt kunnig yogalärare. Alejandro har länge vandrat på det österländska filosofins väg, att meditera eller när det behövs kunna stänga ute världen för att ge både sinne och själ lugn har alltid varit prio ett för honom, han anser att den österländska livsfilosofin är något vi alla så småningom kommer att behöva en dos av, speciellt i denna stressiga västerländska värld.

Vi hoppas innerligt att du finner något som passar dig hos oss och gör du inte det så önskar vi att du finner det någon annanstans så att även du får ta del av denna fantastiska värld som vi kallar Yoga.

Kram & STORT Namaste

// Anna-Carin Tall & Alejandro Garcia

yoga alliance logga för registreradeyogalärar utbildare

Vår Specialitet...Yogalärarutbildningar

muysantoyogalärarutbildningpågoa.jpg
GEMENSKAP ~ GLÄDJE ~  FÖRDJUPNING ~  UPPLEVELSE
 
Yogashala på Muy Santo Yoga & Medita
Yogashala på Muy Santo Yoga & Medita

Redo och förberett för en yogaklass på Muy Santo Yoga & Meditation.

press to zoom
Innan ett yogapass på Goa, Arambol,
Innan ett yogapass på Goa, Arambol,

En vacker bild på en vacker morgon på härliga Jungle dance Arambol, Goa.

press to zoom
Anna-Carins första utbildning klar
Anna-Carins första utbildning klar

Yogalärarutbildning i Indien

press to zoom
Yogalärarutbildning Goa
Yogalärarutbildning Goa

Öppningsceremoni på Goa Indien

press to zoom
Muy Santo yoga resa himalaya
Muy Santo yoga resa himalaya
press to zoom
Arambol beach
Arambol beach
press to zoom
Norra Indien, Kangra Valley
Norra Indien, Kangra Valley
press to zoom
Yogaklass på vackra Tofvehult
Yogaklass på vackra Tofvehult
press to zoom
Justering under klass i Dharamkot
Justering under klass i Dharamkot
press to zoom
 

HJÄRTVÄRMANDE ORD

"Yoga är för mig bland det bästa som hänt vad gäller aktivitet. Avstressande och skönt efter ett tufft arbetspass. Ger mig sinnesro och fortsatt stimulering av dagen. Anna-Karin är så duktig och kompetent för det hon lär ut. Kan varmt rekommenderas."

~Eva-Lena Djerf
EVALENA.jpg