top of page

Vi lär dig lära ut 

Låt oss växa...tillsammans , prestigelöst, med glädje och hjärtat i fokus

“It is truth that liberates, not your effort to be free.” 

asharia yogesh, yogisk filosofi lärare sitter i lotusställning

EXKLUSIV YOGALÄRARUTBILDNING -   ACHARYA YOGESH KOMMER TILL SVERIGE     Maj-Juli 2024
SVERIGE 

Har du kommit till en punkt i livet där du vill fördjupa dina kunskaper inom yoga, meditation, pranayamas, alignment och allt som kommer med en yogalärarutbildning? Drömmer du om att bli internationellt certifierad yogalärare, yogainstruktör eller meditationslärare? Vi är en familjär och varm yoga skola i Västervik, vår fokus ligger på det inre processen och elevens inre resa. Vi har idag kanske Sveriges mest generösa och unika yogalärarutbildning, detta för att du utbildas inom 3 grenar, mat ingår, boende ingår, studiematerial med mera, du kommer att finna det svårt att matcha det vi erbjuder dig.

Kram & Namaste

Vi ger dig

 • En Internationellt godkänd Yogalärarutbildning på 200H (150h lärarledda, 20h egnastudier & 30h digitalastudier)

 • Nya verktyg för att kunna ta hand om dig själv på bästa sätt

 • Prestigelös miljö där press & stress ej finns

 • Finna ditt inre jag på djupet

 • Yoga alliance certifierad utbildning på 200 h

 • Kunskapen och tryggheten för att kunna hålla egna klasser eller varför inte öppna eget

 • Boende på plats (om du kommer utifrån Humla 70 km radie) i delad rum, 2 st per rum.

 • 3 mål mat om dagen ( Frukost, lunch & Middag) *

 • Möjlighet till vegetarisk eller vegansk kost

 • Kunskapen om Hatha Yoga

 • Kunskapen om Yin yoga

 • Kunskapen om Vinyasa yoga

 • Ett familjärt och kunnig team med både ordinarie och gäst lärare, läs om dem

 • Väska med t-shirt och yogiska verktyg

 • Vi täcker naturligtvis hur det är att jobba som yogalärare och vilka möjligheter det finns

 • Extra klasser som annars inte inkluderas i traditionella utbildningar

 • Möjlighet att ansluta dig till vårt team efter utbildningen som yogalärare under 200 timmars utbildningarna.

Som du märker så ingår det väldigt mycket i denna utbildning och det är så en yogalärarutbildning skall se ut enligt oss. Det skall vara ett minne för livet och inte bara en yogalärarutbildning

* Detta är något Muy Santo betalar och tillhandahåller och inget som du betalar i din avgift,  vegansk & vegetariskt.

Yogalärar träning på Muy Santo yogalärarutbildning.jpg
två glada yogalärare på muy santo
undervisning till yogalärare Multi style.jpg

Pris & Anmälan

Du kommer vidare till formulären när du klickar på anmälan/offer. 

Tänk på att desto tidigare du anmäler dig desto billigare blir det. För att säkra din plats så skall du betala en depositionsavgift på 10% av det totala anmälningsavgiften om du inte tänkt att betala hela beloppet med en gång.

 

Du har även möjlighet att delbetala din utbildning, ej Early Bird,  Vi kan underlätta för dig genom att du kan välja upp till sista dagen i månaden då du blir examinerad. Hör av dig till oss om något är oklart så förklarar vi mer. Kontakta oss HÄR

Early Bird

 

39 000 Sek/ ink moms till 28/2 -2024

40 000 Sek/ ink moms till 31/3 -2024 

41 000 Sek/ ink moms till 30/4 -2024

VÄLJ BORT BOENDE?

Behöver du inget boende? Väljer du bort detta så gäller en fast summa oavsett när du anmäler dig

FRÅN 1/5 - 2024 GÄLLER ORDINARIE PRIS -

42 000 SEK/INK MOMS

 

40 000 kr utan boende 

Depositionsavgift 4500 kr
Betalas till: 
bankgiro: 824-4220 
swish: 
1230943654

uppge: Namn, Kursdatum

Vill du hellre komma i kontakt med oss innan du anmäler dig?

Kontakta oss på 076/4269391 eller 073/7042304. Du kan även nå oss på muysantoyoga@gmail.com

Utbildningens kursinnehåll

 • Asanas - deras biomekanik & olika alternativ

 • Alignment

 • Meditation- Teoretisk och praktisk undervisning 

 • Pranayama

 • Anatomi/fysiologi- grundläggande kunskap

 • Konsten att undervisa- Kommunikation, uppbyggnad av klass

 • Lärarrollen, vem är DU?

 • Undervisningsträning

 • Yogans etik och filosofi 

 • Yogans historia

 • Hatha, Vinyasa, Yin

 • Driva eget

Datum 

 

Block 1

27 maj - 1 juni

 

Block 2

3 juni - 8 juni

Block 3 (online)

Schemalagda träffar via zoom och egna studier mellan block 3 och 4.

Block 4

8 juli - 13 juli

200H YOGALÄRARUTBILDNING
3 GRENAR I FOKUS,
HATHA, VINYASA & YINYOGA

HALVINTENSIV ONLINE OCH LIVE

 

Passa på att utbilda dig i sommar! Vi ger dig det bästa av både Indien och Sverige när Acharya Yogesh äntligen finns på plats istället för online. Denna utbildning pågår från maj till juli och är förlagd på fyra moduler varav en sker online. Den räknas som halvintensiv, så det finns utrymme i schemat för återhämtning och reflektion. Utbildningen är RYT certifierad via Yoga Alliance och på 200 timmar. 

 

Du kommer att bo på i vackra och naturnära Humla i Ulricehamn. Delat boende ingår i kursavgiften och tre mål mat om dagen under utbildningens gång.

“When you call yourself an Indian or a Muslim or a Christian or a European, or anything else, you are being violent. Do you see why it is violent? Because you are separating yourself from the rest of mankind. When you separate yourself by belief, by nationality, by tradition, it breeds violence. So a man who is seeking to understand violence does not belong to any country, to any religion, to any political party or partial system; he is concerned with the total understanding of mankind.” 
― Jiddu Krishnamurti

När du beslutat dig för Muy Santo Yoga & Meditation
yogalärarutbildning

Detta är ett 200 timmar yoga alliance godkänd utbildning, utbildningen är av sorten Multi Style och är unik i sitt slag idag i Sverige. Med detta sagt så innebär det att vi har lagt ner otaliga timmar på att skapa bästa möjliga utbildning för dig som elev, vi har handplockar lärarna och vi själva har gått igenom en hel del "tester" för att få utbildningen godkänd. Vi är dedikerade och önskar att du också är då du söker till oss. För att du skall få ditt certifikat så har vi 100% närvaro som krav med vissa undantag som sjukdomar eller familj angelägenheter. Det viktigaste för oss är att du klarar din utbildning och är flexibla, skulle det uppstå några komplikationer under utbildningen gång så är vi villiga att hjälpa. Skulle det vara som så att du inte klarar din utbildning så har du alltid möjligheten att göra kompletterande prover där vi till slut får se dig som examinerad yogalärare. Det är viktigt att ta med sig genom utbildningen att Yoga är något subjektivt, Det finns inte bara en väg att gå utan flera. Precis som Buddha sa : "There are many ways to enlightenment". Det är därför du kommer stöta på många olika sätt att praktisera det yogiska levernet under resans gång.Din unikhet är vad som gör dig till en bra yogalärare. Vi kan ge dig de verktyg och den information du behöver, men vi kan inte instruera dig i hur du hittar ditt sanna jag. Detta är något du måste hitta för dig själv. Så i det stora hela, så beror det på hur djupt du vågar dyka i dig själv och hur ärlig du vågar vara mot dig själv med vad du finner där på djupet.

För oss är det extremt viktigt att du försäkrar dig om vad du får och vill därför att du går igenom vår etik och info om de olika delarna som du kommer att undervisas i HÄR

För att bli certifierad

Det skall kännas rätt i både hjärta & själ.

Att ta beslutet från tanke till handling kan många gånger vara skrämmande. Rädslor, förutfattade meningar och mer därtill kan börja spöka för dig. Vi på Muy Santo vill att det skall kännas rätt för dig, från början till slut. Många som väljer att gå en Yogalärarutbildning gör det oftast för att själva fördjupa sin kunskap, men under resans gång så går det allt som ofta över i en tanke om att själva hålla klasser, starta studio eller rent av åka jorden runt och arbeta på olika skolor som lärare. Hur det än blir så är vi på Muy Santo helt övertygade om att allt kommer att bli precis som det är tänkt att bli för just DIG.

Finns det någon rekommendation för att påbörja denna livslånga resa?

Svaret för oss är enkel, Nej.

Anledningen till att vi säger nej är just för att du är unik. Du är unik både till fysiken som till det spirituella. Alla har vi vår egna väg att vandra och vi har alla våra olika  anledningar till våra val i livet.

Behöver jag några förkunskaper?

Nej, vi kräver inga typer av förkunskaper, även om det skulle rent praktiskt underlätta för dig. Vi har alla olika "läggningar" och olika förutsättningar, Yoga handlar för oss inte om vem som kan utföra den "snyggaste" krigaren eller vem som har bäst alignment i chairpose, Yoga handlar om att vara här och nu. Att vara medveten om vem och vad du är och vart du är på väg. Yoga handlar om att acceptera sig själv och livet för vad det äri just detta ögonblick. Att känna att just DU är alldeles perfekt.

Som vi alla vet när vi skall ta ett stort beslut i livet, så är det många gånger fruktansvärt jobbigt och ångestfyllt. Ofta känner man dessa känslor för att det inte är rätt och att hjärnan vill något annat än hjärtat. Den enda rekommendationen vi kan ge dig när det kommer att ansöka till vår utbildning, är att det skall kännas rätt, det skall kännas rätt i hjärtat, själen och sinnet.

När detta känns rätt, då garanterar vi dig att beslutet kommer att vara enkelt, så tveka inte att höra av dig till oss med alla dina funderingar och frågor, VI vill att det skall kännas rätt för DIG, inte bara idag, utan även imorgon.

Schemaexempel:

6:30-7:00 - meditation/pranayama

7:00-8:30 - asana 

8:30-9:30 - frukost

9:30-11:30 - art of teaching

11:45-13:15-filosofi

13:15-14:15 -  lunch

14:15-15:45 -  fri tid/reflektion

15:45-16:45 -  filosofi

17:00-17:30 - meditation/pranayama

17:30-19:00 - asana

19:00-20:00 - middag

 

Välkommen med dina frågor!

bottom of page