top of page
tjej, fransk yogalärare i Indien, yoga position, azuka lär ut yoga till muy santo elever i Indien

Anmäl dig tidigt och spara pengar

Begränsade platser

Anmäl dig innan early bird priset ökar , priset gäller under begränsad tid och stiger för varje månad som går.  200H internationellt godkänd utbildning via Yoga Alliance

YOGALÄRARUTBILDNING
FEBRUARI 2025, INDIEN

Har du kommit till en punkt i livet där du vill fördjupa dina kunskaper inom yoga, meditation, pranayamas, alignment och allt som kommer med en yogalärarutbildning? Drömmer du om att bli internationellt certifierad yogalärare, yogainstruktör eller meditationslärare? Vi är en familjär och varm yoga skola i Västervik som förutom att hålla yogalärarutbildningar i Sverige även håller ett antal utbildningar i Indien.Vårt fokus ligger på det inre processen och elevens inre resa. Vi har idag kanske Sveriges mest generösa och unika yogalärarutbildning, till skillnad mot våra kollegor i övriga Sverige så utbildar vi inte dig i endast en gren av yogan, vi ger dig en trygg och stabil grund inom 3 grenar, Hatha , Vinyasa & Yin yoga. Alla våra utbildningar är givetvis Yoga Alliance certifierade och garanterar dig kunniga och välrenommerade lärare.

I denna utbildning ingår allt från studiematerial till boende i Indien. Varmt välkommen att se om vi har rätt Yogalärarutbildning för dig.

Kram & Namaste

anna-carin Tall , nöjd kvinna med livet, nöjd yogalärare , världens bästa och vackraste yogalärare som är gift med en chilenare och har två barn tillsamans

"Inhale NOW,
Exhale past and future"

28 FANTASTISKA , TRANSFORMATIVA DAGAR
I INDIEN MED MUY SANTO,
HATHA YOGA, VINYASA YOGA & YINYOGA

En utbildning för dig som vill uppleva den yogiska kulturen från nära håll. I Indien kommer du att undervisas av våra lärare på Svenska, samt gästlärare som tex Manjeet Mathur, Bahvini Sharma som då och då ger dig en insyn i hur Indier lever Yogan. Där kommer du även ha möjligheten att njuta av god mat, sol och bad. Utbildningen är på 200 timmar och Yoga Alliance certifierad, denna utbildning ger dig grunderna till 3 olika "stilar" inom yogan, hatha yoga, vinyasa yoga och yin yoga, fokus kommer dock ändå att ligga på hatha yogan som är den "moderna" yogans moder. Utbildningen är komponerad av Anna-Carin Tall som även är grundare till Muy santo yoga & meditation. Trotts att utbildningen har en yang stil som grund så är den väl utformad för att du skall kunna jobba med det mjuka, meditativa och spirituella inom dig.

Vi ger dig

 • En yoga utbildning över 1 månad

 • Nya verktyg för att kunna ta hand om dig själv på bästa sätt

 • Prestigelös miljö där press & stress ej finns

 • Finna ditt inre jag på djupet

 • Yoga alliance certifierad utbildning på 200 h

 • Kunskapen och tryggheten för att kunna hålla egna klasser eller varför inte öppna eget

 • Boende i delad rum, 2 pers. *

 • All Kost *

 • Utflykter *

 • Transfer T/R I Indien

 • Flyg T/R

 • Kunskapen om Hatha Yoga

 • Kunskapen om Yin yoga

 • Kunskapen om Vinyasa yoga

 • Ett familjärt och kunnig team med både ordinarie och gäst lärare, läs om dem

 • Sol, hav och fantastisk mat

 • Väska med t-shirt och yogiska verktyg

 • All undervisning sker på Svenska förutom Filosofin & meditationen som hålls på Engelska.

 • Studie material

 • Vi täcker naturligtvis hur det är att jobba som yogalärare och vilka möjligheter det finns

 • Extra klasser som annars inte inkluderas i traditionella utbildningar

 • Möjlighet att ansluta dig till vårt team efter utbildningen som yogalärare under 200 timmars utbildningarna.

Som du märker så allt förutom dina egna fickpengar i denna utbildning och det är så en yogalärarutbildning skall se ut enligt oss. Det skall vara ett minne för livet och inte bara en yogalärarutbildning

* Detta är något som skolan finansierar och inget du betalar för.

snygg yogalärare på muy santo, tree pose på en strand i Arambol indien
tjejer mediterar på GOA med muy Santo Yogalärare
glada och nöjda yogaelever, yogaelever klädda i helvitt på stranden i mandrem Indien, GOA
grupp med glada tjejer som nyss blivit yogalärare
tjej lär ut yoga, fransk yogalärare på muy santo yoga & meditation

Utbildningens kursinnehåll

 • Asanas - deras biomekanik & olika alternativ

 • Alignment

 • Meditation- Teoretisk och praktisk undervisning 

 • Pranayama

 • Anatomi/fysiologi- grundläggande kunskap

 • Konsten att undervisa- Kommunikation, uppbyggnad av klass

 • Lärarrollen, vem är DU?

 • Undervisningsträning

 • Yogans etik och filosofi 

 • Yogans historia

 • Hatha, Vinyasa, Yin

 • Driva eget

Datum

26 dagar på goa där vi genomför 200 timmar totalt.

Kursstart:

2025/02/03

 

 

Hemresa(Dabolim,Goa):

2025/03/01

Pris & Anmälan

 Tänk på att desto tidigare du anmäler dig desto billigare blir det. För att säkra din plats så skall du betala en depositionsavgift på 10% av det totala anmälningsavgiften om du inte tänkt att betala hela beloppet med en gång.

 

Du har även möjlighet att delbetala din utbildning, ej Early Bird, vi har ett flertal olika alternativ som säkert kommer matcha din plånbok. Hör av dig till oss om något är oklart så förklarar vi mer. Kontakta oss HÄR

Depositionsavgift 5000 kr
Betalas till b-g 824-4220
uppge: Namn, Kursdatum

 

 

Early bird:

37 000 Sek/ ink moms till 1/11-2024

44 000 Sek/ ink moms till 1/12-2024

47 000 Sek/ ink moms till 1/1- 2025

 

 

FRÅN 01/01 - 2025 GÄLLER ORDINARIE PRIS -

 

50 000 SEK/INK MOMS 

En fantastisk yogalärarutbildning
du sent kommer glömma

Du kommer att utbilda dig till yogalärare på Goa närmare bestämt, där kommer du att få träffa förutom våra ordinarie huvud lärare även andra gästlärare och instruktörer.  Vi kommer att hålla till i egen regi där allt du behöver finns. Vår shala ligger endast 200 meter från stranden där du även får njuta av en fantastisk solnedgång. Maten är verkligen något att uppleva och du kommer ha nära till ett stort utbud restauranger, frukosten kan du nyttja av oss och självklart bjuder vi på den, inget du betalar med andar ord.

fransk yogalärare i Indien med muy santo, yogalärare lär ut, tjejer träna yoga

När du beslutat dig för
Muy Santo Yoga & Meditation
 
yogalärarutbildning

Det skall kännas rätt i både hjärta & själ.

Att ta beslutet från tanke till handling kan många gånger vara skrämmande. Rädslor, förutfattade meningar och mer därtill kan börja spöka för dig. Vi på Muy Santo vill att det skall kännas rätt för dig, från början till slut. Många som väljer att gå en Yogalärarutbildning gör det oftast för att själva fördjupa sin kunskap, men under resans gång så går det allt som ofta över i en tanke om att själva hålla klasser, starta studio eller rent av åka jorden runt och arbeta på olika skolor som lärare. Hur det än blir så är vi på Muy Santo helt övertygade om att allt kommer att bli precis som det är tänkt att bli för just DIG.

Finns det någon rekommendation för att påbörja denna livslånga resa?

Svaret för oss är enkel, Nej.

Anledningen till att vi säger nej är just för att du är unik. Du är unik både till fysiken som till det spirituella. Alla har vi vår egna väg att vandra och vi har alla våra olika  anledningar till våra val i livet.

Behöver jag några förkunskaper?

Nej, vi kräver inga typer av förkunskaper, även om det skulle rent praktiskt underlätta för dig. Vi har alla olika "läggningar" och olika förutsättningar, Yoga handlar för oss inte om vem som kan utföra den "snyggaste" krigaren eller vem som har bäst alignment i chairpose, Yoga handlar om att vara här och nu. Att vara medveten om vem och vad du är och vart du är på väg. Yoga handlar om att acceptera sig själv och livet för vad det äri just detta ögonblick. Att känna att just DU är alldeles perfekt.

Som vi alla vet när vi skall ta ett stort beslut i livet, så är det många gånger fruktansvärt jobbigt och ångestfyllt. Ofta känner man dessa känslor för att det inte är rätt och att hjärnan vill något annat än hjärtat. Den enda rekommendationen vi kan ge dig när det kommer att ansöka till vår utbildning, är att det skall kännas rätt, det skall kännas rätt i hjärtat, själen och sinnet.

När detta känns rätt, då garanterar vi dig att beslutet kommer att vara enkelt, så tveka inte att höra av dig till oss med alla dina funderingar och frågor, VI vill att det skall kännas rätt för DIG, inte bara idag, utan även imorgon.

 

Välkommen med dina frågor!

För att bli certifierad

Detta är ett 200 timmar yoga alliance godkänd utbildning, utbildningen är av sorten Multi Style och är unik i sitt slag idag i Sverige. Med detta sagt så innebär det att vi har lagt ner otaliga timmar på att skapa bästa möjliga utbildning för dig som elev, vi har handplockat lärarna och vi själva har gått igenom en hel del tester för att få utbildningen godkänd. Vi är dedikerade och önskar att du också är då du söker till oss. För att du skall få ditt certifikat så har vi 100% närvaro som krav med vissa undantag som sjukdomar eller familj angelägenheter. Det viktigaste för oss är att du klarar din utbildning, skulle det uppstå några komplikationer under utbildningen gång så är vi mer än villiga att hjälpa. Skulle det vara som så att du inte klarar din utbildning så har du alltid möjligheten att göra kompletterande prover där vi till slut får se dig som examinerad yogalärare. Det är viktigt att ta med sig genom utbildningen att Yoga är något subjektivt, Det finns inte bara en väg att gå utan flera. Precis som Buddha sa : "There are many ways to enlightenment". Det är därför du kommer stöta på många olika sätt att praktisera det yogiska levernet under resans gång.Din unikhet är vad som gör dig till en bra yogalärare. Vi kan ge dig de verktyg och den information du behöver, men vi kan inte instruera dig i hur du hittar ditt sanna jag. Detta är något du måste hitta för dig själv. Så i det stora hela, så beror det på hur djupt du vågar dyka i dig själv och hur ärlig du vågar vara mot dig själv med vad du finner där på djupet.

För oss är det extremt viktigt att du försäkrar dig om vad du får och vill därför att du går igenom vår etik och info om de olika delarna som du kommer att undervisas i HÄR

bottom of page