FAQ

 

 

Jag har aldrig yogat innan, kan jag gå RYT 200h Utbildningen?

-Absolut, många av Anna-Carins elever som hon utbildade i Indien hade aldrig tidigare satt sin fot i en Shala (yogasal).

För oss handlar inte yoga om det fysiska, även om det är det västvärlden fokuserar på, utan yoga handlar om att vara närvarande och medveten. Yoga är så mycket mer än att kunna göra en "snygg pose" eller att kunna alla namn på sanskrit. Så återigen, absolut kan du det, yoga handlar om att våga leva fullt ut och acceptera livet för vad det är.

Behöver jag någon utrustning när jag kommer till MUY SANTO?

- Nej, vi har allt du behöver, matta, bolstrar, filtar och andra redskap för att du skall kunna ha en behaglig klass. Bara kom som du är, ta på dig mjuka kläder och träd in i en ny värld.

Det är fullbokat.

- Ingen fara, vi har en reservlista på både klasser och events. Klicka på boka plats så hamnar du på reservlistan. Du får då ett mil av oss om du skulle få en plats.

Hur betalar jag?

- Ekonomi är alltid ett känsligt ämne, därför har vi ett otal olika betalningslösningar.  Allt från bg till delbetalning.

prata med oss så löser vi det på plats.

Jag är sen, hur kommer jag in?

Ingen fara, dörren är öppen och det är bara att gå in. Se bara till att du är försiktig och någorlunda tyst när du kommer in. Det är viktigt att visa varandra respekt och att man bryr sig om deras tid på mattan.

Hur anmäler jag mig?

- Du har olika alternativ här på hemsidan, men du kan också gå in på våra sociala medier. Hittar du ändå inte?

Då tycker vi att du kan ringa oss på 076/4269391 eller besöka vår bokningssida www.timecenter.se/muysanto

 

 

Kontakta oss:

Muy Santo Yoga & Meditation

Hamngatan 36

59 333 Västervik

Mobil: 076/4269391 ,076/1369391

Mail: muysantoyoga@gmail.com

Vilkor & Ångerrätt

Våra Yogalärarutbildningar

Yoga Alliance (extern länk)

Öppet tider: Varierande

Boka din klass

Faq