FAQ

 

 

Jag har aldrig yogat innan, kan jag gå RYT 200h Utbildningen?

-Absolut, många av Anna-Carins elever som hon utbildade i Indien hade aldrig tidigare satt sin fot i en Shala (yogasal).

För oss handlar inte yoga om det fysiska, även om det är det västvärlden fokuserar på, utan yoga handlar om att vara närvarande och medveten. Yoga är så mycket mer än att kunna göra en "snygg pose" eller att kunna alla namn på sanskrit. Så återigen, absolut kan du det, yoga handlar om att våga leva fullt ut och acceptera livet för vad det är.

Behöver jag någon utrustning när jag kommer till MUY SANTO?

- Nej, vi har allt du behöver, matta, bolstrar, filtar och andra redskap för att du skall kunna ha en behaglig klass. Bara kom som du är, ta på dig mjuka kläder och träd in i en ny värld.

Det är fullbokat.

- Ingen fara, vi har en reservlista på både klasser och events. Klicka på boka plats så hamnar du på reservlistan. Du får då ett mil av oss om du skulle få en plats.

Hur betalar jag?

- Ekonomi är alltid ett känsligt ämne, därför har vi ett otal olika betalningslösningar.  Allt från bg till delbetalning.

prata med oss så löser vi det på plats.

Jag är sen, hur kommer jag in?

Ingen fara, dörren är öppen och det är bara att gå in. Se bara till att du är försiktig och någorlunda tyst när du kommer in. Det är viktigt att visa varandra respekt och att man bryr sig om deras tid på mattan.

Hur anmäler jag mig?

- Du har olika alternativ här på hemsidan, men du kan också gå in på våra sociala medier. Hittar du ändå inte?

Då tycker vi att du kan ringa oss på 076/4269391 eller besöka vår bokningssida www.timecenter.se/muysanto

Har ni något schema man kan få ta del av? Hur utbildningen är upplagd? Hur mycket asanaträning är det? 

 

- Vi delar inte ut vårt schema till icke elever, dagarna börjar kl 07 och slutar 18:30 med totalt 2-4 timmars rast (frukost och lunch) beroende på om man går den 1 åriga eller den intensiva utbildningen.

enligt Yoga Alliance standar (detta är ett internationellt certifierad utbildning) så skall man ha ca:3 -timmar varje dag. Vi fördelar dessa timmar på Hatha, vinyasa och yin.

 

Kan man få ta del av kurslitteraturen innan ifall man vill kunna läsa på utan att känna sig stressad på själva utbildningen? 

 

-Detta är något som många efterfrågar, vi kommer att dela ut kurslitteraturen under välkomst ceremonin. Kursliteraturen är endast en sammanfattning av vad som kommer att gås igenom i utbildningen, all yoga kunskap kommer att föras vidare till eleven från läraren via muntlig kommunikation, repetition och sharing circles. 

 

Vilket boende kommer man få bo på? 

 

- Du kommer att bo i ett vanligt rum (ingen hydda vid stranden) som är i vår skola nere på Goa. Där har du tillgång till alla faciliteter för att din utbildning skall bli så bra möjligt. Alla våra elever bor där tillsammans, man delar rum med ytterligare en elev, vill man bo ensam så tillkommer det en extra avgift.

 

Vilken mat är det som ingår?

 

- Vegetarisk eller vegansk som tillagas på plats av vår egen kock.

 

Flyg ingår står det, åker vi alla tillsammans i en grupp då? 

 

-Fram till idag har vi alltid sett till att alla flyger i samma plan, vi kommer dock att se över detta, med detta sagt så innebär det inte att man kommer att flyga ensam.

 

Jag tränar Ashtangayoga men vill även lära mig mer om den lunga yogan som Yin för att kunna undervisa i båda. Passar utbildningen mig tror ni?

 

- Vår utbildning passar alla som är intresserad av att lära sig Yoga, för vad yoga är. Vi är inte en "fysisk" skola som endast lär ut asanas eller anatomi, vår huvud fokus är det mjuka, meditativa och spirituella utan att för den delen "nalla" på asanas träningen.Söker du en utbildning där du vill få mer yin i din kunskap så tycker jag absolut att vi är rätt för dig, söker du något mer fysiskt, västerländskt och teknisk utan grundkärnan i Yogan så är vi fel skola för dig.

 

 

Kontakta oss:

Muy Santo Yoga & Meditation

Hamngatan 36

59 333 Västervik

Mobil: 076/4269391 ,076/1369391

Mail: muysantoyoga@gmail.com

Vilkor & Ångerrätt

Våra Yogalärarutbildningar

Yoga Alliance (extern länk)

Öppet tider: Varierande

Boka din klass